Anamaria Prodan vrea să se mărite cu Ion Țiriac și nu a exitat să o spună cu voce tare. Impresara a recunoscut și de ce crede că acesta este cel mai potrivit bărbat pentru ea, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat.

Ion Țiriac, singurul bărbat cu care s-ar mai mărita Anamaria Prodan

Anul 2022 a fost unul care a venit la pachet cu o serie de schimbări majore atât pentru Anamaria Prodan, cât și pentru întreaga sa familie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că impresara și fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, au reușit să divorțeze oficial și nici faptul că el și-a refăcut viața alături de o altă femeie alături de care are și un copil. Deși este o persoană puternică și frumoasă, care ar putea avea orice bărbat la picioarele sale, vedeta este încă o femeie singură care se concentrează pe carieră și pe copiii ei, care sunt cei mai importanți pentru ea și pentru care ar face tot ceea ce îi stă în putință pentru a le fi bine.

Întrebată dacă a luat vreodată în calcul și varianta de a se căsători pentru a treia oară, Anamaria Prodan nu a negat lucrul acesta, ba chiar ar face-o cu inima deschisă, doar că ar fi mult mai atentă la bărbatul alături de care ar merge în fața altarului sau în fața ofițerului de stare civilă.

“A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie. Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa….Trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic.”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Impresara nu mai vrea să acorde această șansă oricui, ci unuia care ori este Ion Țiriac, ori seamănă cu acesta din toate punctele de vedere. Anamaria Prodan vrea pe cineva puternic din punct de vedere financiar în preajma sa, pentru că nu vrea să mai repete greșelile din trecut, în care ea a fost cea care aducea cei mai mulți bani în casă și întreținea întreaga familie. Vedeta a obosit să fie împreună cu bărbați pe care să îi ia de jos, să le construiască o carieră, iar mai apoi să fie dezamăgită de felul în care aceștia aleg să trăiască.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

“Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează. Și dacă, de exemplu, îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac. Înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc și iar să cadă cu vreo parașută din asta. Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani. Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!”, a mai zis impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.