Lora ar vrea să adopte un copil și le-a vorbit fanilor ei de pe Instagram despre acest aspect important. Vedeta este de părere că ar putea iubi un copil cu toată ființa ei, în ciuda faptului că nu este ea cea care l-a adus pe lume.

Lora, despre adopția unui copil

Lora și-a făcut, de curând, puțin timp și pentru fanii ei, în ciuda faptului că este o femeie foarte ocupată și implicată în tot felul de proiecte. Artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri de care admiratorii ei au profitat, pentru a afla tot mai multe lucruri despre partenera de viață a lui Ionuț Ghenu. În timp ce unii și-au dorit să aibă mai multe informații despre produsele sale de îngrjire sau despre ce planuri are pentru noapte dintre ani, cineva a rugat-o să își exprime opinia despre adopția unui copil și a întrebat-o, dacă ar putea iubi la fel de tare un copil care nu este sânge din sângele ei.

Sinceră din fire, cântăreața nu a ocolit această întrebare și i-a zis internautului respectiv faptul că din moment ce poți iubi un bărbat care este iubitul sau soțul tău, poți iubi și un copil care nu este, de fapt, al tău. Lora consideră că faptul că nu ești mama lui naturală, nu trebuie să afecteze relația. A mai dat un exemplu și legat de prieteni, pentru ca oamenii să îi înțeleagă ideea și să nu o judece pentru afirmațiile sale.

”Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a zis Lora, la Story.


În ceea ce privește nunta cu Ionuț Ghenu, artista nu a dorit să dea prea multe detalii, pentru că ori de câte ori s-a întâmplat lucrul acesta, planul lor nu a funcționat și au fost nevoiți să o tot amâne. Mulți sunt de părere că s-au căsătorit deja în secret, doar că nu sunt pregătiți să dea vestea cea mare tuturor, dar rămâne de văzut cum au stat lucrurile în realitate. Lora consideră că este important ca doar apropiații lor să cunoască astfel de informații, iar toți ceilalți vor avea idee despre eveniment, după ce se va întâmpla. Nici ea, nici iubitul ei nu vor să demonstreze nimic lumii și tocmai de aceea preferă să păstreze tăcerea.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa.

Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta.”, a mai zis artosta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.