Lora și Ionuț Ghenu au fost invitați în cadrul emisiunii La Măruță și au avut un moment în care le-au dat de înțeles celor de acasă faptul că s-ar fi căsătorit în secret. Toată conversația ar putea fi o glumă, dar având în vedere declarațiile pe care chiar artista le-a dat în urmă cu câteva zile ar putea fi perfect adevărat.

Lora și Ionuț Ghenu s-ar fi căsătorit departe de ochii lumii

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de ani buni, iar în tot acest timp fanii lor și-au pus tot felul de întrebări legate de nuntă, dar și de copil. În urmă cu câteva zile bune, cântăreața a dat o serie de declarații în care le-a dat de înțeles fanilor că ea și partenerul ei se pot căsători în secret, fără ca nimeni să aibă nici cea mai vagă idee despre ceea ce se întâmplă în viața lor. Luând în calcul că blondina a făcut aceste mărturisiri în luna octombrie, ar fi avut timp suficient să pună toate lucrurile la punct până acum.

Admiratorii cântăreței au bănuit că s-a întâmplat lucrul acesta, iar în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, Lora, Ionuț Ghenu și moderatorul au purtat o discuție care le-a dat de înțeles fanilor că au avut dreptate. Cel care i-a dat de gol a fost partenerul de viață al Andrei, care a numit-o pe artistă „soția lui Ionuț Ghenu”, timp în care a avut loc o întreagă discuție între cei doi bărbați, în care a intervenit țși

„S-o ascultăm pe talentata ta soție cântând această piesă. Soție, am zis? Vă căsătoriți?”, a zis Cătălin Măruță, la un moment dat, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

„Dar nu știai că ne-am…?”, a fost replica lui Ionuț Ghenu.

„Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!”, a zis și Lora.

De asemenea, Lora le-a mai dezvăluit fanilor ei că vor să plece într-o vacanță în Bali în viitorul apropiat, un loc special pentru ei. Aceștia au petrecut acolo câteva luni bune, în perioada pandemiei de coronavirus, iar acum vor să facă lucrul acesta de bunăvoie, pentru că își doresc să scape de toată agitația din Capitală și să uite de toate grijile pe care le au. Toată experiența de care a avut parte acolo a făcut-o să scape de frica de necunoscut și să își dea seama că este mult mai curajoasă decât credea.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

„Prima dată mi-a fost frică. Frica de necunoscut e cea mai mare frică a mea, dar după aia mi-am dat seama că sunt mai curajoasă decât credeam și că uite ce fain e. Vreau să plec pentru 3-4 luni, mi se pare foarte sănătos să te desprinzi puțin și să te duci într-un mediu în care totul arată ca-n paradis.”, a povestit Lora.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.