Lora le-a spus fanelor sale, în sfârșit, care este secretul siluetei ei de vis. Partenera de viață a lui Ionuț Ghenu a dat din casă și a povestit cum reușește să se mențină în formă, dar și care este meniul său zilnic, conștientă fiind de faptul că multe femei își dorește să arate la fel de bine ca și ea.

Lora a povestit cum se menține în formă

Lora nu doar că este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, dar este și una dintre cele care se bucură de un trup de invidiat la care multe femei de vârsta ei sau chiar mai mici nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Cântăreața în vârstă de 40 de ani a avut mereu grijă de felul în care a arătat, pentru că având în vedere industria în care activează, imaginea joacă un rol extrem de important. A încercat, de fiecare dată, să arate ca scoasă din cutie și rare au fost momentele în care a dat greș.

Fanele sale i-au adresat mereu întrebări, mai ales în cazul sesiunilor organizate pe contul ei oficial de Instagram, legate de dieta pe care o ține pentru a arăta atât de bine, iar în cadrul unui interviu acordat de curând, ea a decis să le ofere informațiile mult așteptate. Spre surprinderea tuturor, îndrăgita cântăreață nu urmează o dietă strictă, ci mănâncă orice aliment, dacă nu este alergică la lucrul respectiv. Are momente în care îi este poftă de dulciuri și le consumă, dar sub forma unor suplimente. Este mândră de felul în care arătă și, spre deosebire de alte vedete, nu depune un efort considerabil în acest sens.

”Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu” , a declarat Lora, pentru spynews.ro.


În cadrul aceluiași interviu, Lora a zis și care este meniul ei zilnic. Artista are anumite alimente pe care le consumă în anumite perioade ale zilei, iar între mese nu face altceva decât să consume un măr sau un alt fruct. Nu este nimic complicat, pentru că și-a obișnuit organismul în felul acesta, dar pentru multe dintre admiratoarele sale ar putea părea imposibil să se țină de un program de genul acesta.

Citeste si:
De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească: „Oricum o...
De ce se grăbesc Lora și...

”Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar. Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct”, a mai zis Lora.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.