Lora și Ionuț Ghenu vor să se căsătorească, după ce au încercat de mai multe ori să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului și nu au reușit. Artista a dat câteva detalii despre marele eveniment, fără a dezvălui însă cele mai importante lucruri despre ziua cea mare.

Lora și Ionuț Ghenu vor face nunta

Lora și Ionuț Ghenu au o relație care durează de ani buni, iar în acest context, multă lume a ajuns să se întrebe când au de gând să își oficializeze relația. Aceștia au încercat în repetate rânduri să facă nunta, dar niciodată nu le-au ieșit planurile din tot felul de motive. Ei bine, tocmai de aceea, de data aceasta și-au pus în plan să nu mai dea din casă chiar atât de multe lucruri, să cunoască detaliile cele mai importante persoane din viețile lor, iar toți ceilalți să afle când este cazul, când au totul pus la punct.

Războiul din Ucraina, dar și pandemia de coronavirus au fost două dintre aspectele care i-au împiedicat să se căsătorească, doar că acum, ambii speră ca nimeni și nimic să nu mai stea în calea iubirii lor. Au fost mereu ca o familie, iar un act nu a fost relevant pentru ei, mai ales că Lora a mai fost căsătorită, iar căsnicia sa nu a mers tocmai așa cum și-ar fi dorit.

Recent, cântăreața a acordat și un interviu în acest sens în care a povestit că există o posibiltate să facă nunta în secret, iar întreaga lume să afle după aceea faptul că sunt oficial soț și soție, pentru că de regulă sunt două persoane spontane, iar admiratorii ar trebui să se aștepte și la ceva de genul acesta din partea lor. Lora este de părere că nu trebuie neapărat să anunțe ce li se întâmplă atunci pe moment, ci o pot face lejer după aceea. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar cert este că Lora și Ionuț Ghenu sunt mai pregătiți ca oricând să își unească destinele.

”Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, a declarat Lora, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...


”Poate fi și varianta asta, nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adica dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a mai afirmat Lora, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.