Lora și-a anulat toate concertele din această perioadă, dar nu înainte de a le explica fanilor ei care așteptau cu sufletul la gură să o vadă, să o asculte live și să cânte alături de ea. Artista a făcut o serie de Story-uri în care a povestit de ce nu se mai poate prezenta în orașele unde trebuia să ajungă în acest weekend, admiratorii ei fiind profund dezamăgiți.

De ce și-a anulat Lora concertele

Nu mai este nicio îndoială de faptul că Lora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară și că are sute de fani prin toate colțurile României. Unii așteaptă cu sufletul la gură momentele în care o vor vedea în realitate și se vor distra alături de ea la un concert, vor cânta vers cu vers cele mai frumoase și cunoscute piese ale sale și o vor face să fie mândră cu așa fani.

Ei bine, unii dintre ei s-ar fi bucurat de astfel de momente unice alături de artista lor preferată chiar la finalul acestei săptămâni, doar că nu se va mai întâmpla, deoarece partenera de viață a lui Ionuț Ghenu și-a anulat toate evenimentele, dar nu înainte de a veni cu explicații pentru cei care o iubesc cu adevărat și o urmăresc în mediul online. Din câte a povestit chiar ea pe social media, se pare că are niște probleme de sănătate care i-au dat planurile peste cap și care o împiedică să fie pe scenă zilele acestea, oricât de tare și-ar fi dorit.

„Dragilor, din motive medicale nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, a transmis Lora, pe contul său oficial de Instagram.

Sursa foto (c): Lora/InstaStory

După ce a transmis că nu va mai cânta la Câmpulung Muscel și nici la Zărnești, Lora a postat o filmare tot la InstaStory în care apărea alături de unele dintre piesele sale și în care avea o mască de oxigen pe față. Vedeta are niște probleme cu vocea, iar la recomandarea medicului a decis că ar fi mai bine să facă o pauză vocală pentru un timp, neavând deci cum să meargă la cântările pe care le avea programate, spre dezamăgirea celor care poate nu au văzut-o niciodată în realitate și sperau că se va întâmpla chiar în orașul lor.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.