Lora și-a amintit, în cadrul uneia dintre emisiunile în care a fost invitată recent, cum anume era poreclită de către oamenii din jurul ei, pe vremea când era doar un copil. Deși acum nu o mai afectează în niciun fel ceea ce afirmă gurile rele despre ea, la vremea respectivă punea totul la suflet și era grav afectată.

Lora, despre porecla primită în copilărie

Lora a devenit una dintre cântărețele cu cele mai bune voci de la noi din țară, are mii de fani și zeci de piese care au ajuns la inimile oamenilor încă de la primul play, dar care s-au și clasat pe primele locuri în topuri, motiv pentru care nu poate decât să fie mândră. Vedeta nu este apreciată doar pentru talentul ei, ci și pentru felul în care arată, iar fanilor ei de pe social media nu le este rușine să îi facă tot felul de complimente legate de aspectul ei fizic, folosind în mare parte secțiunea de comentarii pentru a-și exprima gândurile.

Mulți dintre ei îi fac complimente pentru picioarele frumoase pe care le are, deși nu este o persoană foarte înaltă, dar foarte puțini au idee că vedeta era batjocorită de copii, în trecut, tocmai din cauza picioarelor sale. Aceștia i-au dat, la vremea respectivă, chiar și o poreclă de pe urma căreia a avut mult de suferit, fie că și-a dat sau nu seama de lucrul acesta.

După cum a povestit chiar Lora în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, copiii de vârsta sa o numeau Cocostârca, din simplul motiv că avea picioarele lungi, dar și pentru că stilul pe care îl avea ea nu se potrivea cu peisajul, când mergea pe perioada verii acasă, la bunici. Acum, artista crede că aceea era modalitatea lor de a se elibera de tensiune, de energia negativă acumulată, dar pe atunci punea la suflet fiecare vorbă urâtă, pentru că fiind copil nu vedea lucrurile în felul în care le vede la vârsta de 39 de ani.

„Nu eram înaltă, am o înălțime medie. Atunci eram o puștoaică care purta pantaloni scurți de blugi, cu bocanci de piele și cu un fel de tricou croșetat. Și pentru că stilul ăsta nu se potrivea cu locația, pentru că eram la bunici în vacanța de vară, m-au poreclit așa, Cocostârca, pentru că eram cu picioarele la vedere.

Citeste si:
De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească: „Oricum o...
De ce se grăbesc Lora și...

M-a afectat foarte tare, deși cele mai multe complimente pe care le primesc sunt pentru picioare acum. Oamenii care au anumite tensiuni și nu știu cum să le gestioneze, cad pradă acestor răutăți. Pentru ei este o eliberare de tensiune, de energie negativă”, a declarat Lora, în cadrul emisiunii La Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.