Lora a dat din casă și a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre viața de cuplu. Vedeta a recunoscut care sunt lucrurile pe care nu ar putea să i le ierte niciodată partenerului de viață, dar și ce au înțeles unul despre celălalt, încă de la începutul relației. Vedeta este, de asemenea, recunoscătoare pentru faptul că a întâlnit un bărbat precum Ionuț Ghenu, care i-a fost un real sprijin chiar și în cele mai grele clipe din viața sa.

Lora, mai sinceră ca oricând

Lora și Ionuț Ghenu sunt protagoniștii unei povești de dragoste care durează de ani buni și de care se speră să se bucure pentru întreaga lor viață. Aceștia și-au fost nu doar parteneri de viață, ci și cei mai buni prieteni în cele mai grele momente din viața lor, iar acest lucru i-a apropiat și mai tare. Aceștia au încredere unul în celălalt, se iubesc la nebunie, iar lucrul acesta se poate observa cu ochiul liber. Deși legătura este una specială, există anumite lucruri pe care frumoasa cântăreață nu le-ar putea trece niciodată cu vederea și despre care a vorbit curând.

Ei bine, artista s-a descris ca fiind genul care iartă aproape orice, doar pentru liniștea sa sufletească, în timp ce îi închide persoanei care a greșit față ușa în nas. În plus, ea a atras atenția asupra faptului că o femeie, de regulă, trebuie să fie foarte atentă la bărbatul care o minte, care încearcă să o manipuleze sau care este rece și egoist în ceea ce o privește. Din punctul ei de vedere, dacă ele ar fi mult mai atente la toate aceste semne care li se dau, vor vor fi ferite de înșelat, dar și violență sau alte lucruri, pe care a dat de înțeles că nu i le-ar ierta niciodată partenerului ei de viață.

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a declarat Lora, conform spynews.ro.

Artista a mai povestit și faptul că atât ea, cât și partenerul ei de viață au înțeles încă de la începutul relației lor faptul că este imposibil să fie mereu pe aceeași lungime de undă și că vor exista momente în care se vor contrazice din tot felul de lucruri banale. Cel mai important este, însă, faptul că până la urmă ajung la un numitor comun și că atunci când unul dintre ei are o zi în care pur și simplu este încărcat nervos, celălalt încearcă să evite discuțiile aprinse și să fie cât se poate de înțelegător.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de unda și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune”, a mai zis Lora pentru sursa menționată mai sus.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.