Showbiz 3 Mai 2022 10:10 de Diana Oprișan
Când vine vorba de bani, Lora este o femeie echilibrată căreia nu îi place să îi cheltuie atât de ușor, pentru că a văzut de-a lungul timpului și cât de greu îi este să îi obțină.

Lora are o altă percepție asupra finanțelor

Lora s-a mutat în București, în urmă cu mai mulți bani, iar primii bani pe care i-a câștigat au fost 300 de euro de la un băiat care a încercat să o îmbete, cu care s-a duelat și pe care, în mod evident, l-a învins. Odată cu trecerea timpului, artista a muncit din greu și a depus niște eforturi mari pentru a reuși în tot ceea ce și-a propus, dând de înțeles că drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor. Banii nu au venit nici eu atât de ușor și încă de la începutul carierei, partenera de viață a lui Ionuț Ghenu a știut cum să îi gestioneze, astfel încât să nu fie dați pe lucruri inutile.

Vedeta a povestit în podcast-ul lui Horia Brenciu despre toate aceste lucruri și despre mama sa care i-a fost un real sprijin încă din copilărie, dar care de doi ani nu mai este printre noi. Într-un alt interviu, cântăreața a ținut să precizeze că pentru mulți oameni ea poate părea o femeie zgârcită, dar că în realitate ea are doar o altă percepție asupra finanțelor, fiind foarte cumpătată. Lorei nu îi place să dea banii pe lucruri scumpe, precum genți sau haine, pentru că preferă să investească sumele de bani enorme pe care ar trebui să scoată din buzunar.

“Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât. Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată.”, a declarat Lora la Antena Stars.

Mai mult de atât, frumoasa artistă și partenerul ei de viață ar fi trebuit să facă deja planurile pentru nuntă, dar se pare că marele eveniment nu va avea loc prea curând, fiindcă vedeta a precizat că nu vrea să se mărite în anul războiului. Așadat, cei care așteptau cu sufletul la gură să o vadă pășind în fața altarului în rochia de mireasă, vor mai avea de așteptat.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.