Mira se întâlnește mereu cu fostul ei iubit, iar ceea ce unora dintre fanii ei li s-ar părea un lucru deplasat, înainte de a analiza puțin situația, pentru partenerul ei de viață actual nu este niciun fel de problemă. Despre întreaga situație au discutat chiar și ei de curând.

Mira încă se întâlnește cu fostul iubit

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii Mirei faptul că vedeta și toboșarul ei, Andrei Ivan, au format un cuplu la un moment dat. Din motive încă necunoscute sau nedezvăluite de către niciunul dintre ei, aceștia au decis să o ia pe drumuri separate și să își vadă de vieților lor, dar asta nu înseamnă că nu se mai întâlnesc, mai ales că lucrează împreună. Deși s-au separat, au continuat să fie colegi, ceea ce înseamnă că se văd fie la concerte, la radio, la vreun eveniment sau în orice loc unde Mira are cântări.

Între timp, Mira și-a găsit un nou iubit fiind vorba chiar despre Levi Elekes, alături de care pare extrem de fericită și care o susține indiferent de deciziile pe care le-ar lua. În ceea ce privește despărțirea de toboșarului ei, cântăreața a dat de înțeles că a fost una lipsită de certuri. Cei doi au stabilit, încă de la bun început, că indiferent de ce s-ar întâmpla, vor da dovadă de profesionalism și nu vor amesteca viața personală. Sunt doi oameni maturi și au reușit să lucreze împreună, în ciuda faptului că au format un cuplu în trecut.

„ E foarte simplu, suntem colegi de muncă, iar noi am respectat treaba asta încă de la început. Noi ne-am spus de la început că orice s-ar întâmpla între noi, noi trebuie să fim niște profesioniști și să înțelegem că treaba profesională nu are treabă cu treaba personală. Suntem niște oameni maturi și am reușit să păstrăm chestia asta și ne-am despărțit într-un mod foarte frumos și prietenește. În momentul de față lucrăm, da ”, a declarat Mira, conform Antena Stars.


Mulți bărbați ar fi deranjați de acest aspect, dar nu este și cazul lui Levi Elekes, actualul ei iubit. Acesta nu are niciun fel de problemă, după cum a povestit chiar partenera lui de viață, deoarece are încredere în ea și în frumoasa lor poveste de iubire. Cei doi au și planuri serioase de viitor împreună, iar cântăreața nu a negat nici faptul că și-ar dori să devină mamă în viitorul apropiat.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...

„Iubitul meu nu are nicio problemă”, a zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.