Andreea Antonescu a fost invitată, seara trecută, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Artista ar putea naște în orice moment și este foarte fericită, mai ales datorită faptului că nu a mai luat atât de mult în greutate ca la prima sarcină.

Andreea Antonescu a vorbit despre sarcină

Andreea Antonescu trece printr-o serie de schimbări majore. Vedeta a divorțat oficial de fostul ei partener de viață, moment în care fiica pe care o au împreună a decis să rămână alături de tatăl ei în Statele Unite ale Americii, pentru a-și continua studiile acolo. Sienna s-a gândit serios la viitorul ei și a preferat să își pună bazele în afara țării, iar mama ei a înțeles lucrul acesta și a fost de acord cu toate deciziile pe care le-a luat, în ciuda faptului că i-a fost foarte, foarte greu să se acomodeze cu ideea că va sta departe de copilul ei.

Între timp, cântăreața a rămas din nou însărcinată, iar acum fiind deja în a 36-a săptămână de sarcină, ar putea naște în orice moment. Invitată în emisiunea moderată de Capatos, ea a vorbit despre toate lucrurile care i s-au întâmplat în ultima vreme și se bucură că a luat în greutate undeva la 9-10 kilograme, ci nu 41 ca atunci când a adus-o pe lume pe Sienna. În mod normal, ar trebui să nască săptămâna viitoare, motiv pentru care a decis să nu mai iasă atât de mult, în cazul în care se întâmplă, măcar să fie acasă. Andreea Antonescu nu știe încă prin ce metodă va naștere, dar crede că va face cezariană.

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin. 9-10 kilograme, mă așteptam să iau 41. Se vede burtica. E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare. Eu m-am retras acasă și nu mai ies așa mult. Azi am stat cumințică în casă, ca să pot să ajung la emisiune. Cel mai probabil, va fi cezariană”, a declarat Andreea Antonescu, pentru Xtra Night Show.

La un moment dat, ea a vorbit și despre participarea sa la America Express, când nici măcar nu bănuia faptul că așteaptă un copil. Experiența nu a fost deloc una ușoară, dar ea și Andreea Bălan sunt două persoane puternice și luptătoare, care nu s-au dat deloc bătute, deși erau nevoite, în primul și în primul rând, să care în spate și niște rucsaci de 12 kilograme.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

„Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu (...) Fetița este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme...Dormeam maximum 4- 5 ore noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației”, a mai povestit artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.