Gina Pistol a oferit câteva declarații despre povestea ei de iubire cu Smiley, în cadrul podcast-ului moderat de Horia Brenciu în care a fost invitată recent. Prezentatoarea de la Antena 1 este foarte fericită alături de artist, iar asta este tot ceea ce contează.

Gina Pistol, despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Oricât au încercat ei să stea departe de camerele de filmat și să se bucure de relația lor în liniște, nu le-a ieșit pentru prea mult. Chiar și sarcina a dorit să o țină secretă, doar că a fost dată de gol de niște imagini care la vremea respectivă au circulat pe internet și chiar și părinții celor doi îndrăgostiți au aflat din presă că vor deveni bunici. Singurul lucru pe care încă reușesc să îl țină secret este chipul fiicei pe care o au împreună, Josephine.

Deși acum oamenii știu foarte multe lucruri despre ei, Gina Pistol fiind foarte activă în mediul online și postând mereu imagini cu familia ei, foarte puțini sunt cei care au idee cum a început povestea lor de iubire și cum a reușit prezentatoarea de la Antena 1 să îl cucerească pe tatăl copilului ei. Vedeta a vorbit despre începuturile relației lor, când vorbeau pur și simplu, își recomandau filme și își trimiteau meme-uri amuzante. Îi plăcea să îl facă să râdă, iar acesta a fost primul lucru cu care a reușit să îl agațe, după cum ea însăși s-a exprimat.

”Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a declarat Gina Pistol, în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Un alt truc pe care l-a făcut a fost acela de a-i trimite artistului o poză cu niște gomboți, iar când a vizitat-o i-a pregătit și lui, deși nu mai făcuse unii niciodată înainte. I-au ieșit de minune, au petrecut mult timp împreună, pentru că avea ceva timp liber Smiley, iar faptul că a mai revenit în casa vedetei i-a dat speranțe că totul va fi bine. Pentru mulți ani, nimeni nu a știut nici cum a început relația lor, nici faptul că aveau una, dar erau fericiți în felul acesta și trăiau la o intensitate maximă fiecare zi din viața lor, iar după ce fiica lor a venit pe lume, au fost și mai fericiți și împliniți ca familie.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

”I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a mai zis prezentatoarea de la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.