Gina Pistol și Smiley au o rutină zilnică, atunci când sunt amândoi acasă. Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit ce anume face împreună cu iubitul ei și cu fiica pe care o au împreună, lucru care poate pentru unii poate părea o rutină banală, dar pentru ei este pură terapie.

Gina Pistol a dat din casă

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la noi din țară. Aceștia sunt extrem de fericiți împreună, iar de când fiica lor a venit pe lume, viața lor s-a schimbat în totalitate. Cei doi și-au dorit enorm să devină părinți și chiar dacă medicii nu îi dădeau prea multe șanse vedetei să rămână însărcinată, blondina și-a văzut visul împlinit. Primele luni de viață ale lui Josephine nu au fost deloc ușoare pentru mama ei, care a mărturisit că nu mai avea deloc timp pentru ea.

De asemenea, Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la toate proiectele în care era împlicată, inclusiv la Asia Express, unde a fost înlocuită de Irina Fodor. Toate aceste schimbări care au intervenit i-au dat viața peste cap, mai ales că era obișnuită să facă anumite lucruri la care a renunțat pe parcurs. Nu a regretat nimic, deoarece fiica ei și a lui Smiley este cea mai importantă și ar face orice pentru ea, indiferent despre ce ar fi vorba.

Când vine vorba despre fiica lor, când sunt amândoi acasă, Gina Pistol și Smiley au un ritual și anume își pun muzică, dansează și în felul acesta fac și exerciții fizice. Crede că este benefic pentru micuța lor, mai ales că după aceea, o bagă împreună la somnul de după-amiază, citesc povești și petrec timp de calitate împreună. Din fericire pentru ei, Josephine este un copil cuminte și ascultător, motiv pentru care este foarte recunoscătoare.


“Atunci când reușim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică și dansăm, încă de dimineață – e cel mai bun exercițiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim povești…

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

E o rutină banală pentru mulți oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.”, a declarat Gina Pistol, pentru tvmania.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.