În urmă cu doar câteva ore, Smiley a făcut un anunț trist pe contul lui oficial de Instagram. Partenerul de viață al Ginei Pistol le-a spus fanilor că și-a pierdut vocea, iar astăzi le-a comunicat și ce decizie a luat din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Smiley a rămas fără voce

Smiley este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială, iar în perioada următoare ar fi avut o perioadă extrem de aglomerată. Artistul a muncit foarte mult în ultimele săptămâni, iar întreg efortul pe care l-a depus și-a pus amprenta asupra sănătății sale, despre care le-a vorbit tuturor oamenilor care îl urmăresc pe Instagram, prin intermediul unui Story. Iubitul Ginei Pistol și-a pierdut vocea din senin și a fost nevoit să ia măsuri imediat, pentru a-și reveni.

Mai apoi, a postat pe Instagram câteva imagini în care le arăta fanior că nu a glumit deloc, în clipa în care le-a zis că și-a pierdut vocea. La fel cum și admiratorii lui își doresc să îl revadă pe scenă, așa și el își dorește să fie cât mai aproape de toți susținătorii lui, doar că din păcate acest lucru nu se va întâmpla prea curând, pentru că Smiley a decis ca în perioada următoare să nu mai urce pe scenă.

"Azi m-am trezit... și abia pot să vorbesc. Întru în pauză vocală.", a scris Smiley, la Story, în cursul zilei de ieri.

Într-un Story postat astăzi, pe contul lui de Instagram, Smiley a mărturisit că din cauza unor probleme medicale pe care ei știu deja că le are este nevoit să facă o pauză vocală de câteva zile bune, ceea ce înseamnă în mod clar faptul că își va anula și toate concertele pe care le avea programate și unde era așteptat de o mulțime de oameni. Aceștia regretă că nu îl vor mai vedea în orașele lor, dar în același timp speră că se va recupera cât mai repede cu putință și că situația nu se va complica în vreun fel sau altul. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar cel mai probabil chiar el își va ține la curent comunitatea în ceea ce privește starea.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Sursa foto (c): Smiley/InstaStory


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.