În timp ce unii își fac planurile pentru anul viitor în luna decembrie, Gina Pistol știe deja ce anume vrea să facă în 2023 și care sunt lucrurile pe care vrea să le pună pe primul loc atât în ceea ce o privește pe ea, cât și în ceea ce privește familia sa.

Ce planuri de viitor are Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Timp de o vreme îndelungată, ea a preferat să plece din lumina reflectoarealor și să se ocupe de creșterea fiicei sale, motiv pentru care unii chiar au judecat-o. Vedeta nu a ținut cont de spusele gurilor rele, ci doar a dorit să nu piardă niciun moment important din primul an de viață al lui Josephine, fiica sa și a lui Smiley. Cântărețul avea zile în care mergea la filmări sau la concerte, iar ea trebuie să se ocupe singură de cea mică, dar nu a regretat nimic din toate acestea, pentru că și-a dorit să devină mamă mai mult decât orice pe lume.

Recent, prezentatoarea de la Antena 1 le-a făcut o serie de dezvăluiri fanilor de pe contul ei oficial de Instagram, în cele câteva zile de audiții care i-au mai rămas. Blondina speră să reziste până la final, pentru că are momente în care simte că nu mai poate să facă față presiunii. De asemenea, a urmărit și o serie de amintiri cu ea pe pagina Chefi la Cuțite și a văzut o serie de imagini cu ea din primăvara acestui an, care au pus-o pe gânduri serios.

De regulă, iubita lui Smiley nu își face planuri de viitor, dar de data aceasta, știe extrem de bine ce își dorește. Gina Pistol este conștientă de faptul că nu mai este într-o formă fizică de invidiat și tocmai de aceea își dorește să aibă mult mai multă grijă de ea, pentru a ajunge să arate așa cum o știau oamenii. Consideră că ar trebui să existe un echilibru cu tot ceea ce se întâmplă.

„Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămână trecută și mi-am luat o pungă de suplimente și mă ajută un pic. Parcă mă simt puțin mai bine fizic. Și psihic. Doamne, mă mai uit pe pagina Chefi la Cuțite, că nu mă uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară. Eu atunci credeam că sunt ok, că sunt într-o formă fizică nu chiar de invidiat, dar, mi se părea că sunt ok, față de cum am fost.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Dar acum, uitându-mă la mine, ah, ce voinică eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul, mă apuc de antrenamente. Am zis că eu nu-mi fac planuri de viitor, doar că la anu’ vreau să am mai multă grijă de mine, de minte, de trup și de sufletul meu, pentru că eu, ca să fiu așa cum mă știu cei dragi, cum mă știu oamenii, trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu tot ce se întâmplă în jurul meu.

Ca să fii o mamă bună, o iubită bună, o soră bună și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Și trebuie să mă apuc de sport, că mie îmi face bine. Mă ajută sportul. Mult. Trebuie să fac și terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură, pe mine mă încarcă natura. Și nu știu, vreau să fac mai multe așa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o să fiu: new year, new me”, le-a povestit Gina Pistol fanilor de pe Instagram.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.