Gina Pistol a fost foarte deranjată de faptul că nimeni nu a ajutat-o în aeroport, în timp ce încerca să se urce într-un autobuz cu fiica sa și cu multe bagaje pe care le avea la ea. Partenera de viață a lui Smiley nu a ezitat să le vorbească și fanilor ei din mediul online despre acest moment care a scos-o din sărite, pentru că este de părere că ar fi trebuit să fie ajutată.

Gina Pistol, deranjată de comportamentul oamenilor

De când a devenit mamă, Gina Pistol își dedică întreaga existență creșterii fiicei sale, lăsând cariera pe cel de-al doilea loc. Recent, ea a trecut însă printr-o întâmplare din cauza căreia și-a început săptămâna foarte prost și crede că ar și motive reale, fiind de părere și că lumea este din ce în ce mai rău și că nu doar ea a remarcat lucrul acesta.

"Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește ​empatia. Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am observat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist!" a povestit Gina Pistol vizibil enervată, pe Instagram.

Partenera de viață a lui Smiley a fost plecată, pentru câteva zile, din țară alături de fiica sa. Odată ajuns în aeroport a trecut printr-o situație care i-a lăsat un gust amar și despe care nu a avut cum să nu le dea mai multe detalii fanilor ei curioși din mediul online. Prezentatoarea de la Antena 1 era singură acolo, cu un copil mic după ea și cu multe bagaje și nimeni nu s-a oferit să o ajute, iar asta a deranjat-o extrem de tare, mai ales că acolo erau mulți bărbați care au privit-o indiferenți și care și-au văzut de treaba lor, fără să îi acorde nici cea mai mică atenție.

"M-a deranjat azi dimineață faptul că eram cu ghiozdanul în spate, cu un copil adormit în brațe, cu un cărucior pe care încercăm să îl urc în microbuzul de te duce de la avion la clădire și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol. Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mâna de ajutor. Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci”, a adăugat ea.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Prezentatoarea nu voia să primească ajutor doar pentru că este o persoană cunoscută, ci pentru că era iun simplu om care se chinuia cu un copil mic, dar și cu multe bagaje, în timp ce alții o priveau fără empatie. Blondina a mai ținut să precize faptul că, pe vremea sa, când urca într-un mijloc de transport și vedea un om care avea nevoie de ajutor fie că era vorba de o femeie însărcinată, fie că era vorba despre un bătrân, nu ezita să nu le întindă o mână de ajutor. De asemenea, a spus că și acum face acest lucru cu mare drag și crede că atitudinea oamenilor nu ne ajută să ne îndreptăm către o lume mai bună.

”Pe vremea mea, dacă urcăm într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer o mână ajutor. Și acum o fac, cu mare drag. Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună, învățați să ajutați că nu vă cad mâinile. E cool să fii om bun", a mai zis iubita lui Smiley.

Citeste si:
Emily Burghelea a tras o sperietură sora cu moartea. Cu ce probleme...
Emily Burghelea a tras o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.