Gina Pistol a plecat în vacanță, zilele acestea, fără partenerul ei de viață, dar alături de fiica sa. Vedeta a fost luată imediat la întrebări în ceea ce privește absența lui Smiley, iar ea decis să lămurească întreaga situație, pentru ca nimeni să nu aibă niciun fel de întrebare în acest sens. Iată ce a declarat prezentatoarea TV!

Gina Pistol, în vacanță cu fiica sa

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai puternice perechi de la noi din țară. Aceștia sunt foarte uniți și chiar dacă ar vrea să stea tot timpul împreună, acest lucru nu este mereu posibil. De asemenea, este important ca în orice relație, fiecare să îi lase timp și pentru el celuilalt, iar pentru ei par destul de clare lucrurile acestea. Faptul că artistul nu a putut pleca în vacanță alături de iubita lui și de copilul pe care îl au împreună, acest lucru nu a împedicat-o pe îndrăgita prezentatoare TV să își facă bagajele și să plece pentru câteva zile departe de casă, alături de Josephine, dar și de bunica acesteia, mama Ginei Pistol.

Vedeta s-a bucurat din plin de cele câteva zile libere, dar nu neagă că și-ar fi dorit ca tatăl fiicei sale să îi fie alături. Nu este supărată, pentru că știe foarte bine că i-ar fi fost imposibil să își mai ia câteva zile libere. În tot acest timp, blondina și-a ținut fanii la curent cu toate locurile pe care le-au vizitat și chiar a postat și câteva fotografii cu Josephine care le-au topit inimile fanilor și care au stârnit sute de reacții, fără a-i arăta chipul.

În ceea ce privește absența lui Smiley, Gina Pistol a povestit că partenerul ei de viață nu a mers în vacanță alături de ele, deoarece a avut filmări pentru Vocea României, dar și tot felul de concerte. Crede, în același timp, că vor mai exista ocazii să plece și împreună, ca o familie. Speră că planurile lor nu vor fi date peste cap și că în prima lună a anul viitor vor reuși să își ia vacanță mult dorită. În plus, se bucură că lui Josephine i-a prins bine, mai ales că erau mulți copii acolo.


„I-a plăcut foarte mult (lui Josephine) și erau foarte mulți copii! Și mama (au fost ele două în vacanță și mama vedetei). Andrei nu a putut veni. A avut concerte, filmări. Vom mai avea vacanțe, sper eu. Cred că în ianuarie o să plecăm toți trei la soare, la mare, dar cât a fost vara asta, din păcate, nu am avut ocazia să mergem toți trei. Și el a avut de filmat emisiunile lui, a avut concerte.”, a declarat Gina Pistol pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.