Gina Pistol, ca orice părinte, are niște reguli foarte clare când vine vorba despre fiica sa și a lui Smiley, Josephine. Vedeta a oferit recent un interviu în care a vorbit despre acest aspect și a precizat faptul că mama sa este cea care știe cel mai bine cum să aibă grijă de micuță și are mare încredere să o lase pe mâinile sale.

Gina Pistol, reguli clare legate de fiica sa

Gina Pistol și-a luat rolul de părinte în serios, încă din primele zile de viață ale fiicei sale. Prezentatoarea de la Antena 1 a avut grijă să nu rateze niciun moment semnificat din viața copilului său, deși acest lucru a presupus realizarea mai multor sacrificii, pe care în mod evident nu le regretă, mai ales că este vorba despre fiica sa. Vedeta a crezut ani de zile că nu va putea deveni mamă vreodată, iar după ce și-a văzut visul împlinit, a vrut să nu facă nimic greșit și să fie lângă copilul ei și al lui Smiley în fiecare moment.

Ca orice părinte și partenera de viață a lui Smiley are niște reguli clare când vine vorba de copilul ei. Acestra sunt valabile atât pentru bunici, pentru bonă, dar și pentru prietenii lor. Gina Pistol este de părere că fiecare copil are nevoie de o rutină zilnică, iar mama prezentatoarei este cea care îi cunoaște cel mai bine programul și, cel mai probabil, cea în care are cea mai încredere. Cel mai important pentru ea este ca bunica lui Josephine să îi respecte programul de baie, când doarme, dar și cum adoarme. Mai mult de atât, a precizat că în orice etapă de creștere, există și reguli pentru mese, pe care în mod clar le respectă.

„Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă. Copilul are nevoie de rutină și mama îi știe cel mai bine programul. Cel mai important a fost pentru mine să îi respecte programul de baie, când trebuie să doarmă, cum adoarme. În orice etapă a copilului sunt și reguli pentru mese, mai ales când începe diversificarea”, a declarat Gina Pistol, pentru fanatik.ro.

De asemenea, Gina Pistol a spus că zilele trecute au plecat împreună în vacanță, deoarece simțeau nevoia să petreacă timp de calitate împreună, fără cea mică. Prezentatoarea de la Antena 1 a spus că orice ar fi făcut în vacanță ajungea să se gândească la Josephine, pe care o lăsaseră în grija bunicilor și își dorea ca și ea să fie acolo să se bucure de toate locurile frumoase în care erau ei, dar este de părere și că, din când, este sănătos ca părinții să plece fără copii în vacanță.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

” Aveam nevoie de vacanța asta doar pentru noi doi, însă a fost ciudat că orice făceam în vacanță ne gândeam la copil. Și acum sunt apropiată cu ea, dar este sănătos pentru părinți ca, din când în când, să-și mai facă și ei vacanțe singuri.

Este prima vacanță când plecăm fără ea. Abia acum le înțeleg pe prietenele mele și pe mamele care spuneau că râd cu un ochi și cu altul plâng când pleacă fără copil. Vrei ca și copilul să participe la toate lucrurile frumoase pe care le vezi și pe care le trăiești într-o vacanță.”, a mai zis ea, pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.