Adda a fost luată prin surprindere de fiul ei la lansarea cărții „Cele trei Adda”. Alex a făcut un gest impresionant și i-a adresat mamei sale câteva cuvinte care au lăsat-o cu gura căscată și despre care nu a avut cum să nu le povestească și fanilor ei din mediul online.

Fiul Addei a surprins-o pe artistă la evenimentul de lansare al cărții

Adda a lansat, în urmă cu câteva săptămâni, cartea „Cele trei Adda” în care vorbește despre tot ceea ce i s-a întâmplat în ultimii ani, dar mai ales despre perioada în care a fost diagnosticată cu boala Lyme, cea care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere și din cauza căreia ar fi putut ca astăzi să nu mai fie printre noi. A fost o femeie puternică, a luptat din greu și a rezistat tuturor provocărilor, iar în tot acest timp scrisul a fost ca o terapie pentru ea și a ajutat-o să treacă mai ușor peste momentele grele.

În cursul zilei de ieri, cântăreața a avut un eveniment de lansare al cărții, unde a dat autografe și a stat de vorbă cu oamenii prezenți. Vedeta a fost copleșită de emoții și fericită să vadă cât de multe persoane au venit să o susțină într-un asemenea moment important pentru ea, mai ales că și-a pus sufletul pe tavă și le-a vorbit despre lucruri pe care nici măcar părinții acesteia nu le știau despre ea.

Cea mai mare surpriză a venit din partea fiului ei și al lui Cătălin Rizea, Alex, care a cumpărat cartea și care a mers la mama lui, pentru a-i oferi un autograf. A dorit în felul acesta să îi arate femeii care l-a adus pe lume că o susține, deși era foarte răcit și ar fi trebuit să stea acasă și să își urmeze tratamentul. Adda a fost impresionată de gestul copilului ei și foarte fericită la finalul zilei, după cum ea însăși a povestit într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram.


„Trei zile de febra mare, impachetari cu prosoape reci, nopti albe si toate cele…mamele stiu. Am vrut sa-l las acasa azi, dar a plans ca vrea sa vina si el cu mami si tati. Mi-a zis sa-l imbrac frumos si sa-l las sa-si ia cu el: lanterna lego, telefonul si ochelarii de soare. I-am facut pe plac. In timp ce semnam cartile, hop a aparut si el cu o carte. A zis ca vrea sa-i dau si lui autograf. Da’ sa-i scriu pe carte ca e de la mami, sa ii dau după aia si un pupic pentru ca a cumparat-o si pentru ca ma sustine. Replica asta o stie de la tati. M-a topit… ne-am intors apoi acasa la aerosol, siropuri si toate cele. Suntem toti trei fericiti!”, a povestit Adda, pe Instagram.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.