Cristina Cioran a rămas o mamă singură, după ce partenerul ei a decis să meargă pe drumul lui alături de o altă femeie, nu cu mama copilului lui. Acesta chiar s-a afișat cu noua lui iubită și i-a transmis fostei lui că speră să își găsească și ea fericirea.

Cine o ajută pe Cristina Cioran, de când a rămas mamă singură

Cristina Cioran și fostul ei partener de viață păreau că au o relație bună și nimeni nu ar fi crezut că o vor lua pe drumuri diferite, mai ales după venirea pe lume a fiicei lor. Din păcate, după ce mai multe zvonuri legate de separarea lor au circulat pe internet, Alex Dobrescu a confimat despărțirea și s-a afișat cu iubita lui alături de care părea extrem de fericit. Cei care îi urmăresc în mediul online au fost șocați, deoarece se pregăteau să meargă în fața altarului și chiar aveau toate lucrurile bine puse la punct.

Acum, Cristina Cioran a rămas o mamă singură și trebuie să facă față tuturor provocărilor care țin de fiica ei și a lui Alex Dobrescu. Din fericire, are parte de mare ajutor din partea părinților ei cu care s-a și mutat. Nu ar fi crezut vreodată că la vârsta sa va mai locui cu părinții, dar nu a avut de ales, pentru că are zile în care are nevoie de timp pentru ea sau tot felul de proiecte și trebuie să lipsească de acasă, iar Ema nu poate rămâne singură. În acest caz, se bazează pe mama ei care o ajută cu tot dragul.

Retail jobs

“Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment.

Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic, asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine”, a declarat Cristina Cioran, pentru ego.ro.

Fiica sa, Ema, crește văzând cu ochii, începe să meargă și să vorbească, iar pentru Cristina Cioran asta este tot ceea ce contează. Totodată, o privește și ca pe o binecuvântare, pentru că are ocazia de a se reconecta cu femeia care a adus-o pe lume, pe care o iubește și cu care se bucură că poate petrece mai mult timp și că o vede în postura de bunică. La final, a menționat că se descurcă și singură doar că a decis să rămână alături de mama sa.

Citeste si:
Cristina Cioran, probleme de sănătate la începutul anului: „Stau...
Cristina Cioran, probleme de...

„Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.