Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au ajuns la cuțite, în loc să ajungă în fața altarului așa cum ar fi trebuit. Cei doi se pregăteau de nuntă, doar că din păcate aceasta nu a mai avut loc, deoarece au decis să se despartă cu puțin timp înainte de marele eveniment, iar după aceea, bărbatul nu a pierdut vremea deloc și s-a afișat alături de noua lui iubită.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, declarații în contradictoriu

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au rupt orice fel de legătură. Aceștia ar fi trebuit să își unească destinele, deși o vreme îndelungată căsătoria nu s-a situat pe lista lor de priorități, dar nu au mai ajuns în fața altarului. Recent, fostul partener al blondinei s-a afișat alături de noua lui iubită și a făcut o serie de declarații dure despre mama copilului său, care a spus clar zilele trecute, că fericirea ei este, de fapt, Ema. Acesta a dorit să evidențieze faptul că lucrurile nu stau așa, că el reprezenta întreaga ei fericire și că nu va mai găsi pe nimeni ca el, pentru că nici înainte nu a avut.

De asemenea, el a mai zis că speră ca fosta iubită să își găsească echilibrul, pentru că are parte de toată susținerea din partea celor dragi și chiar și din partea lui, dar mai ales are o fetiță superbă. La final, Alex Dobrescu a ținut să precizeze că în viață nu se rezumă la o relație sau la un bărbat, așa că trebuie să meargă mai departe.

”Sunt convins că nu este foarte fericită. Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut. Sper doar să-și găsească echilibrul, are o fată superbă, o susține familia, o să o susțin și eu. Nu totul se rezumă la o relație sau la un bărbat.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Antena Stars.

Cristina Cioran a preferat să nu dea prea multe declarații cu privire la interviul acordat de tatăl copilului ei, tocmai de dragul minunii pe care au adus-o pe lume. Tot ce speră este să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește creșterea și educarea fiicei lor și să achite tot ceea ce are de achitat, iar mai apoi este liber să facă tot ceea ce îi poftește inima, pentru că vedetei nu îi pasă de deciziile pe care le ia.
















O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Citeste si:
Cristina Cioran, probleme de sănătate la începutul anului: „Stau...
Cristina Cioran, probleme de...

”Nu am ce să răspund, mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece.

”Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă.”, a declarat Cristina Cioran, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.