Alexandru Dobrescu s-a afișat alături de noua sa iubită, zilele acestea. Multă lume a fost în stare de șoc, mai ales că acesta urma să facă nunta cu mama copilului său, Cristina Cioran, dar se pare că blondina nu este atât de supărată pe situație, pentru că se concentrează pe creșterea fiicei sale, care este cea mai importantă pentru ea.

Alexandru Dobrescu are o nouă iubită

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au format, pentru o vreme îndelungată, un cuplu în care lucrurile păreau că merg de minune. Cei doi au trecut împreună și prin momente grele de pe urma cărora unii au crezut că se vor apropia și mai tare. Unul dintre acestea a fost legat de nașterea prematură a fiicei pe care o au împreună și care, din fericire, nu are probleme de sănătate, ci se dezvoltă precum un copil normal și fericit, spre bucuria mamei lor pentru care ea ea este cea mai importantă ființă din lume și face orice îi stă în putință pentru ca micuța să nu ducă lipsă de nimic.

Blondina îi este alături Emei la orice pas, deoarece este de părere că, mai ales în primii ani de viață, are nevoie ca mama ei să îi fie sprijin. Vrea să crească un copil bun și educat, iar pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie, este nevoie de un efort din partea sa. Nu regretă nimic și nici nu i se pare prea mult, pentru că și-a dorit prea tare să devină mamă în ciuda vârstei sale înaintate.

Zilele trecute, fostul ei partener de viață s-a afișat în compania unei alte femei și mulți au așteptat să audă ce are de zis Cristina Cioran despre cele întâmplate. Vedeta a fost clară și sinceră în acest și a menționat că fiecare are dreptul la fericire, iar pe ea acum o face fericită doar fiica sa, iar în ceea ce îl privește pe Alexandru Dobrescu nu este deloc supărată sau cel puțin asta a zis, la momentul respectiv.

„Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.”, a zis Cristina Cioran, în mediul online.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Mai apoi a transmis un mesaj în mediul online, din care fanii au înțeles că nu este chiar atât de indiferentă cum vrea să pară în ceea ce privește noua relație a tatălui copilului ei.

”Sunt oameni pe care nu merită să-i ierți. Sunt oameni care merită să fie expuși pentru ceea ce sunt cu adevărat. Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. E adevărat!”, a notat ea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.