Zilele trecute, partenerul de viață al Cristinei Cioran a dat de înțeles în mediul online că relația lor ar fi ajuns la final, prin intermediul unei postări pe care a distribuit-o în mediul și care le-a atras imediat atenția celor care îl umăresc.

S-a despărțit Cristina Cioran de iubitul ei!?

O postare pe care partenerul de viață al Cristinei Cioranu a făcut-o pe pagina sa de oficială de Facebook a fost subiect de discuție, zilele acestea, pentru multă lume. Unii au tras repede concluziile legate de separarea celor doi și nu le-a venit să creadă că vestea este una reală, mai ales că în urmă cu scurt timp au oferit detalii despre nuntă. De asemenea, cei doi au împreună și un copil, pentru care vedeta a făcut o serie de sacrificii pentru a-l aduce pe lume și care s-a născut prematur.

Blondina este recunoscătoare pentru faptul că Ema deși a venit pe lume mai repede decât ar fi trebuit, este o fetiță care se dezvoltă normal și care este tot timpul veselă, ceea ce le aduce și mai multă bucurie părinților care, spre surprinderea, se pregătesc pentru unirea destinelor lor. Alexandru Dobrescu a oferit chiar și o serie de declarații în care a spus că el și mama copilului său nu s-au despărțit, ci doar se speculează foarte multe lucruri despre ei, în timp ce ei se iubesc în adevăratul sens al cuvântului.

De asemenea, bărbatul a ținut să precizeze faptul că el și viitoarea lui soție mai au un apartament unde aceasta se odihnește alături de fiica lor, iar săptămâna viitoare va reveni și vor da împreună mai multe detalii semnificative despre nunta pe care au planificat-o. El își dorește să organizeze marele eveniment într-unul dintre cele mai mari cluburi din Capitală, iar în ceea ce privește tradițiile, acestea vor fi respectate întocmai.

''E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră. Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim. În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.'', a declarat Alexandru Dobrescu, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.