Cristina Cioran a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni mamă, dar și despre nașterea prematură a fiicei sale care, din fericire, acum este bine și se dezvoltă normal. Învață în fiecare zi câte ceva de la ea și se bucură enorm că nu au fost probleme pe parcurs.

Cristina Cioran a făcut o mulțime de sacrificii pentru copilul ei

Având în vedere că a trecut de vârsta de 40 de ani, Cristinei Cioran nu i se dădeau prea mari șanse să devină mamă, dar ea și-a dorit enorm lucrul acesta și a făcut multe sacrificii. Vedeta s-a chinuit să rămână însărcinată, iar când totul părea că merge de minune, blondina a ajuns de urgență la spital și a născut-o de urgență pe Ema, care a fost nevoită să petreacă mai bine de o lună în spital, unde a fost îngrijiă așa cum se cuvine. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea a povestit despre perioada respectivă în care s-ar fi putut întâmpla o tragedie.

Unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut vreodată este legat de nașterea prematură a fiicei sale. I-a fost teamă că o va pierde, dar a sperat că totul va bine și, din fericire, micuța ei este acum sănătoasă, puternică, veselă și se dezvoltă ca un copil normal. Din cauza nașterii sale de urgență, vedeta a trăit un sentiment dureros despre care îi este extrem de greu să vorbească și acum, mai ales că știe cât de multe sacrificii a făcut pentru a rămâne însărcinată.

Vedeta le este profund recunoscătoare cadrelor medicale și asistentelor de la Spitalul Universitar care au avut grijă de ele în tot acel timp, pentru că le-au salvat. Nu va uita niciodată cât de bine a fost tratată și nici cât de frumos s-au comportat cu ele, în ciuda faptului că era un spital de stat, de care multe mămici se tem alegând să își aducă pe lume copiii la unul privat.

„Nașterea prematură a Emei a fost un moment greu, inundat de nesiguranță și teamă, nu pot compara cu nimic altceva. Din fericire, Ema este sănătoasă și puternică, norocoasă și veselă, se dezvoltă normal, este în parametri de creștere. Acum nașterea de urgență a Emei este în trecut, dar atunci am trăit cu adevărat un sentiment atât de dureros, despre care îmi este greu să vorbesc.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Pot doar să mulțumesc echipajului SMURD care m-a preluat rapid și cadrelor medicale, asistentelor și moașelor de la Spitalul Universitar care au avut grijă de noi, de mine câteva zile, de Ema o lună jumate. Mereu sunt întrebată de gravide dacă e în regulă spitalul de stat și pot spune doar că pe noi ne-au salvat. Pe Ema a adus-o pe lume Dr Liviu Vasilescu, medic primar ginecolog împreună cu o domnișoară medic stagiar și echipa de moașe și de asistente. Nu o să uit niciodată strângerea de mâna a unei doamne moașe care a fost acolo și se uita la mine fix și îmi spunea că e în regulă.”, a declarat Cristina Cioran, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.