Cristina Cioran a confirmat despărțirea de iubitul ei, tatăl fiicei sale. Vedeta nu a dat atât de multe detalii câte și-ar fi dorit fanii ei, dar a dat de înțeles că opiniile lor era foarte diferite în ceea ce privește anumite aspecte ale vieții și au considerat că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri separate.

Cristina Cioran și iubitul ei s-au despărțit

Cristina Cioran părea că este o femeie fericită alături de partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, mai ales după ce a venit pe lume fiica lor. Ei bine, o postare pe care tatăl fiicei sale a făcut-o în mediul online a atras atenția tuturor și i-a făcut pe mulți să ajungă la concluzia că aceștia au luat decizia de a se despărți, dar nimic nu a fost clar la început, pentru că nu venise nicio confirmare din partea lor. Ei bine, după o vreme, blondina a decis să spună adevărul în fața întregii lumi și a confirmat separarea de Alex.

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran pentru spynews.ro, zilele trecute.

Din păcate, totul s-a întâmplat la doar câteva zile după ce vedeta a fost cerută în căsătorie, dar viața merge înainte și în cazul ei, fiica sa rămâne pe primul loc și își dedică întreaga existență creșterii Emei. Bărbatul a decis să dea vestea tristă postând o imagine în care apărea alături de fosta iubită și de copilul pe care îl au împreună, moment în care ea s-a simțit datoare cu o explicație.

"A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran", a scris Alex Dobrescu, pe social media.

Cristina Cioran nu este afectată de situație sau, cel puțin, nu lasă ca acest lucru să se vadă și a mărturisit clar că au căzut de comun acord să ia o pauză, în ciuda faptului că sunt sentimente puternice la mijloc, pentru că au niște divergențe în opinii. Pentru cei care au crezut că, în sfârșit, vedeta va îmbrăca rochia de mireasă, informația a fost una extrem de tristă, mai ales că au un copil împreună.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

„Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”, a declarat Cristina Cioran, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.