Cristina Cioran și iubitul se gândesc deja la a mai avea un copil, în ciuda faptului că vedeta a ajuns deja la vârsta de 45 de ani. Blondina a dat o serie de declarații în acest sens și i se pare cel mai frumos lucru care i s-ar putea întâmpla pe lume, în ciuda faptului că a avut probleme cu aducerea pe lume a fiiceu sale.

Cristina Cioran, despre al doilea copil

Cristina Cioran și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care au preferat, în mare parte, să o țină departe de ochii lumii, dar despre care ea a mai vorbit în diverse interviuri pe care le-a acordat de-a lungul vremii. Cei doi sunt feriți împreună, se bucură de fiecare moment din viața lor, chiar dacă nu au ajuns în fața altarului sau în fața ofițerului de stare civilă, așa cum multă lume crede că este normal, mai ales luând în calcul faptul că au devenit părinți anul acesta.

Ambii îndrăgostiți și-au dorit să devină părinți, iar nimeni și nimic nu a putut sta în calea dorinței lor. Cea mai mare fericire pe care au putut să o simtă a fost în momentul în care vedeta a rămas însărcinată. Totul a decurs așa cum trebuie, până într-un anumit punct în care din cauza unor probleme de sănătate, Cristina Cioran și-a adus fiica pe lume cu mult mai devreme înainte de termen. Deși erau șanse minime de supraviețuire, Emma a rezistat eroic, este bine și le face zilele mai frumoase părinților ei.

În ciuda experienței de care au avut parte, cei doi nu se lasă și își mai doresc încă un copil. Nici măcar faptul că vedeta are vârsta de 45 de ani nu îi sperie. Ea a declarat, în cadrul unui interviu acordat de curând, faptul că Alexandru Dobrescu speră să devină din nou părinți. Partenerul ei mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară în vârstă de 6 ani care se înțelege foarte bine cu Emma, dar blondina își dorește încă o fetiță, deși cel mai important este să vină pe lume sănătos copilul și nimic mai mult.


“Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r. aproape plângând). Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma. Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează să fie sănătos.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum.”, a declarat Cristina Cioran, pentru Exclusiv VIP.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.