Anul acesta, Vica Blochina petrece sărbătorile de iarnă în România, iar în cadrul unui interviu pe care aceasta l-a acordat recent, a explicat de ce anume a luat o asemenea decizie. Vedeta obișnuia să plece de fiecare dată departe de casă, de aceea urmăritorii eu au fost surprinși că va sta acasă, alături de cei dragi.

De ce petrece Vica Blochina sărbătorile în țară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina este o mare iubitoare de călătorii și că pleacă foarte des din țară, pentru a vizita locuri care mai de care mai interesante. De fiecare dată, blondina își ia prin surprindere fanii din mediul online cu tot felul de imagini din țările pe care le vizitează, în timp ce ce le povestește despre experiențele prin care a trecut. Trăiește o viață de vis, se bucură de fiecare zi și încearcă să profite cât se poate de ocaziile pe care le are să plece peste hotare.

În mod clar, oamenii care stau cu ochii pe ea credeau că și sărbătorile de iarnă o vor prinde departe de casă, în vreo destinație exotică, așa cum se întâmplă de fiecare dată, dar se pare că anul acesta va rămâne acasă, alături de cei dragi ei. Mulți au vrut să știe clar care este motivul pentru care nu se va bucura de o vacanță la finalul acestui an, iar blondina nu i-a ținut prea mult pe jar și a vorbit într-un interviu despre decizia pe care a luat-o recent.

Ei bine, Vica Blochina va petrece sărbătorile de iarnă în familie, chiar dacă și-ar fi dorit enorm să plece departe de casă și să sărbătorească așa cum se cuvine. Din nefericire, ea are foarte multe lucruri de făcut care nu suferă amânare, la începutul anului viitor, iar tocmai din acest motiv a preferat să rămână în România. Și-a pus plăcerile pe al doilea plan și cariera pe primul loc și a decis să aibă în vedere mai multe lucruri importante pentru ea și anume alimentația. Vrea să facă și mai mult sport, pentru a arăta bine, la finalul anului, iar faptul că nu pleacă departe de casă nu o întristează, pentru că are ocazia să mai stea și cu cei dragi.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

”Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii. Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport”, a declarat Vica Blochina, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.