Vica Blochina și Simona Trașcă sunt și ele în stare de șoc, după ce au aflat cumplita veste despre decesul medicului estetician, Călin Doboș. Vedetelor le-a fost greu să vorbească despre acest subiect sensibil, care le-a afectat pe fiecare în parte, mai ales că au colaborat în trecut cu el.

Vica Blochina și Simona Trașcă, declarații la scurt timp după moartea lui Călin Doboș

În cursul zilei de miercuri, aflat pe Podul Basarab din Capitală, Călin Doboș a pierdut controlul motocicletei pe care se afla și s-a lovit de un zid. Impactul a fost unul foarte puternic, iar lovitura de la cap una fatală. Medicul estetician a murit pe loc, cadrele medicale ajunse la fața locului nemaiavând ce să facă pentru a-i salva viața. După ce a fost constatat decesul, iar vestea a început să circule pe internet, multe dintre vedetele cu care el a colaborat în trecut, înainte de a ajunge în spatele gratiilor, au oferit o serie de declarații.

Simona Trașcă regretă extrem de tare că s-au întâmplat lucrurile în felul acesta, mai ales că era foarte apropiată de el și nici măcar nu știa că a ieșit din închisoare. Vedeta a mai zis că este o senzație foarte urâtă, în clipa în care pierzi pe cineva drag, acesta fiind medicul ei timp de mai mulți ani la rând fie că avea nevoie de o injecție în buze, fie că avea nevoie de orice alt tratament. Mergea periodic la el și nu îi vine să creadă că s-a stins din viață atât de devreme. La final, a transmis condoleanțe familiei și a mărturisit că pentru ea a fost un doctor bun și un om minunat din toate punctele de vedere.

„Tocmai ce am aflat vestea, îmi pare foarte rău. Era un om apropiat mie, ani de zile a fost doctorul meu și vestea m-a șocat, nici nu știam că a ieșit din închisoare, cred că probabil nu a ieșit de foarte mult timp. E o senzație foarte urâtă când îți moare cineva atât de apropiat. A fost medicul meu mulți ani de zile, îmi făceam periodic tot ce aveam nevoie, injecții în buze, orice, multe mi-am făcut la el. La 2-3 luni mă duceam mereu la controale la el, eram în perioada în care consideram că trebuie să fac mici retușuri foarte des.

El de multe ori îmi zicea să merg acasă că nu am nevoie și tot mă duceam, până la urmă tot îmi făcea. Puțin botox, acid hialuronic în buze, din astea. Condoleanțe familiei! Pentru mine a fost un doctor foarte bun și un om minunat, avea un caracter frumos”, a declarat Simona Trașcă, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Vica Blochina l-a cunoscut și ea pe Călin Doboș și nu s-a putut abține să nu transmită și ea un mesaj, la scurt timp după ce a aflat cumplita veste a morții prietenului său drag, așa cum chiar ea l-a descris în cadrul celei mai recente postări pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook. Blondina este de părere că a plecat mult prea devreme dintre noi și că era un om talentat, care pentru ea va rămâne mereu pe primul loc.

„Rămas bun, prieten drag! Prea tânăr, prea talentat, mult prea devreme… Pentru mine ai fost și vei fi numărul 1. Om deosebit, bun și special! Te iubesc”, a scris Vica Blochina, pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.