Nicole Cherry și Bassam Dabbas au comentat ținutele mai multor vedete, în cadrul emisiunii Poliția Modei, iar printre persoanele pe care au luat-o în vizor se află și Nicole Cherry, cea care împlinește astăzi frumoasa vârstă de 24 de ani.

Iulia Albu și Bassam Dabbas, despre ținuta lui Nicole Cherry

Cea mai recentă ediție a emisiunii Poliția Modei le-a adus în atenția oamenilor pe unele dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, printre care s-a aflat și Nicole Cherry, cea care astăzi își sărbătorește ziua de naștere. Ținuta pe care partenera de viață a lui Florin Popa a purtat-o, în timpul unui eveniment important, i-a determinat pe Iulia Albu și Bassam Dabbas să își dea cu părerea despre ceea ce a ales să poarte. Niciunul dintre ei nu a avut lucruri prea bune de zis despre sărbătorita zilei.

Cea care a început să comenteze alegerea vestimentară făcută de frumoasa artistă a fost nimeni alta decât Iulia Alb. Ea a ținut să precizeze că i se pare ocazia perfectă să aducă în discuție faptul că Nicole Cherry este o fată de mică înălțime care nu face altceva să se urce pe niște platforme, pentru a părea mai înaltă. Criticul de modă a zis clar că nu va părea niciodată mai înaltă în felul acesta, ci doar ridicolă. Așadar, din punctul ei de vedere, alegerea vestimentară pe care a făcut-o este una nefericită, iar despre corsetul pe care l-a purtat în seara cu pricina crede că ar fi trebuit să fie făcut pe comandă, nu tras pentru a acoperi găicile pantalonilor.

„Mi se pare o ocazia la fel de bună ca oricare alta să vorbim despre faptul că o fată minionă cocoțată pe niște platforme de acest tip va părea doar ridicolă, nu va părea niciodată mai înaltă. Look-ul arată nu doar incorect, ci este ceva ridicol. Păcat, pentru că este o fată foarte frumoasă. Și altceva, corsetul trebuie făcut pe comandă, nu trageți de el pentru a vă acoperi găicile pantalonilor.”, a declarat Iulia Albu, la Poliția Modei.

Nicole Cherry a fost criticată și de Bassam Dabbas, pe care l-a enervat foarte tare faptul că artista nu are curajul, la fel ca multe alte vedete de la noi din țară, să încerce mai mult. Nu înțelege de ce vedetele din România merg la sigur, cu părul simplu și nu încearcă altceva. În cazul cântăreței ar fi preferat să o vadă având un coc în spate și două șuvițe în față, pentru că în felul acesta ar fi ieșit din zona sa de confort.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

„Problema multor artiste de la noi este că nu vor să iasă din zona lor de confort. Le e frică să nu dea greș. E ok, dar mi se pare prea îngrămădită în zona gleznelor. A atras atenția că vrea să fie mai înaltă. Nu înțeleg de ce vedetele merg la toate evenimente cu părul simplu. Corsetul dă eleganță, eu aș fi văzut un coculeț în spate și două șuvițe în față”, a zis la rândul lui Bassam Dabbas, în cadrul emisiunii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.