Ziua de 5 decembrie este una specială atât pentru Nicole Cherry, cât și pentru familia sa și prietenii acesteia. Partenera de viață a lui Florin Popa împlinește frumoasa vârstă de 24 de ani, iar o zi precum aceasta nu ar fi putut trece neobservată.

Nicole Cherry își serbează ziua de naștere

Nicole Cherry este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, iar de când fiica ei a venit pe lume, viața ei s-a schimbat în totalitate. Una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut vreodată a fost aceea de a deveni mamă tânără, iar fanii ei se întreabă când va deveni mamă pentru a doua oară. Rolul de părinte o prinde de minune, în ciuda faptului că la început au judecat-o pentru faptul că s-a grăbit să aducă pe lume un copil, dar ei nu i-a păsat de lucrul acesta, pentru că a învățat de-a lungul timpului să nu mai acorde atenție gurilor rele.

Ziua de astăzi este una cu totul și cu totul specială pentru Nicole Cherry, deoarece împlinește frumoasa vârstă de 24 de ani. Artista a fost deja bombardată cu o serie de urări speciale venite din partea apropiaților, dar și din partea fanilor care nu au uitat ce zi importantă este.


Una dintre cele mai frumoase urări a venit, însă, din partea finei sale. Larisa Udilă îi este recunoscătoare pentru faptul că a acceptat să îi fie mamă spirituală pentru fiul ei, Milan. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu a putut lăsa o asemenea zi să treacă neobservată și i-a urat tot ceea ce își dorește și ei, adică tot ceea ce este mai bun pe lume. Relația lor este una foarte bună, iar fanii lor au remarcat lucrul acesta și se bucură enorm, dar sunt și extrem de curioși să vadă câte cadouri va prima vedeta din partea celor dragi.

„Imaginează-ți cât de perfectă ești pentru mine ca om din moment ce mi-am dorit să fii mama spirituală a lui Milan. La mulți ani, nășica! Tot ce îmi doresc pentru mine, îți doresc și ție! Meriți tot ceea ce ai, ba chiar mai mult. Eu și Milan te iubim”, a scris Larisa Udilă, pe Instagram.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.