Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, dar foarte puțini știu care este, de fapt, diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți. Cunoscutul chef a oferit o serie de declarații în acest sens, dând de înțeles și că nu se simte bătrân la cei 51 de ani pe care îi are.

Cătălin Scărlătescu, despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Mulți au criticat lucrul acesta, dar lor nu le-a păsat niciodată de afirmațiile gurilor rele, ci și-au văzut în continuare de viața lor. Recent, îndrăgitul chef a acordat un interviu în care a discutat despre planurile de viitor pe care le are alături de frumoasa lui parteneră de viață, dar și despre diferența enormă de vârstă dintre ei, care nu a fost niciodată o piedică pentru ei.

Ei bine, Doina Teodoru are 33 de ani, iar partenerul ei de viață are 51 de ani, ceea ce înseamnă că diferența dintre aceștia este una destul de mare și anume una de 18 ani. Deși este mult mai mare decât iubita sa, Cătălin Scărlătescu nu se consideră bătrân și a făcut câteva afirmații care au stârnit hohote de râs în rândul oamenilor care stau zilnic cu ochii pe el. Acesta a zis că nu are ce să facă, având în vedere că actrița a venit pe lume mai greu, iar mai apoi a precizat că a glumit pe seama faptului că unii vor vorbi despre ceea ce a reușit să facă un ”bătrânel” în vârstă de de 51 de ani.

,,Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult! Ce să fac, dacă s-a născut mai greu? Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un ”bătrânel” de 51 de ani.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.

Încă de când s-au afișat împreună, admiratorii lor au vrut să știe când vor merge împreună în fața altarului, iar juratul de la Chefi la Cuțite a dat de înțeles că nu se grăbește deloc în acest sens. Cătălin Scărlătescu încă nu a făcut marele pas de a o cere în căsătorie pe iubita lui, deoarece preferă să ia lucrurile pas cu pas. Mai mult de atât, el a zis că un act ar aduce un plus poveștii de iubire, mai ales că Doina Teodoru nu pare deloc genul de femeie care să își dorească, în mod special, să facă nunta.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

,,Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.