Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au recunoscut faptul că au avut câteva certuri, în timpul filmărilor noului sezon America Express. Emisiunea de la Antena 1 nu i-a pus doar în niște situații ciudate și total neașteptate, ci i-a apropiat mult mai tare, ceea ce a fost un plus pentru parcursul lor în concurs.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, despre certurile din America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au acceptat provocarea producătorilor emisiunii America Express de a participa împreună la America Express. Cei doi nu s-au gândit prea mult la propunerea respectivă, pentru că și-au dorit să se bucure de această experiență și să vadă dacă lucrurile sunt la fel cum se văd din fața micilor ecrane și au ajuns la concluzia că lucrurile sunt mult mai complicate decât par.

Deși mulți credeau că nu vor reuși să se apropie și mai tare în acest concurs, chiar așa s-au întâmplat lucrurile, dar niciunul nu neagă faptul că au fost și zile în care au ajuns să se certe, fără a avea în mod special un motiv. Într-un interviu pe care cunoscutul chef l-a acordat de curând, a povestit că s-a confruntat cu o situație nouă, de aceea a ajuns să se certe cu frumoasa lui parteneră, pentru că de regulă el nu se ceartă, ci preferă să tacă, în cazul în care este deranjat de ceva anume, iar dacă lucrurile degenerează întoarce spatele și pleacă. Diferența este că în America Express nu avea unde să fugă, ci era nevoit să înfrunte situațiile respective.

”Da, în „America Express am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?!

Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro.

Doina Teodoru a vorbit și ea despre certurile pe care le avea cu partenerul ei de viață și crede că ajungeau în punctul în care purtau discuții în contradictoriu, pentru că erau situațiile de așa natură. Erau obligați fie să treacă peste ele, fie să rămână. În ciuda micilor neînțelegeri, vedeta consideră că a fost o experiență extraordinară, care i-a apropiat mult.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express: „Aveam...
Cătălin Scărlătescu, momente...

”(…) Este adevărat, eu și Cătălin am avut ceva dispute, dar împrejurările acolo sunt de-așa natură și, când ajungi la limitele respective, ai două opțiuni: fie treci de ele, fie rămâi acolo. Însă, per total a fost o experiență extraordinară și ne-a apropiat mult.”, a zis Doina Teodoru la rândul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.