Cătălin Scărlătescu refuză să mai gătească un desert cunoscut și a explicat și de ce anume a ales să facă lucrurile în felul acesta. Există un anumit moment din tinerețea sa care l-a marcat profund. Uite ce a declarat cunoscutul chef!

De ce refuză Cătălin Scărlătescu să mai gătească un desert cunoscut

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară și a început să gătească, încă de pe vremea când era foarte tânăr. Acesta a muncit de mic, dar nu are niciun regret, pentru că în caz contrar nu ar fi reușit să ajungă unde este acum și nici nu ar fi învățat atât de multe lucruri despre gătit. Un alt lucru pe care l-a învățat, cu ajutorul locurilor de muncă pe care le-a avut a fost disciplina și tocmai din acest motiv, angajații săi nu au voie să folosească telefoanele mobile la muncă și sunt nevoiți să respecte anumite reguli stricte.

Recent, acesta a mai făcut o serie de dezvăluiri legate de trecutul lui, mai exact despre un moment care l-a marcat profund și din cauza căruia refuză să mai gătească un desert cunoscut de la noi și anume clătite. Pe vremea când era tânăr, pusese ochii pe fata șefului, iar în momentul în care omul respectiv a aflat despre acest lucru l-a amenințat că îl concediază, dacă nu face 10.000 de clătite.

Din dorința de a nu-și pierde locul de muncă, el a îndeplinit ordinele bărbatului și a făcut clătitele respective într-o zi și jumătate. Juratului de la Chefi la Cuțite nu i-a fost deloc ușor, a muncit la 14 tigăi în același timp și s-a ars pe mâini, dar a meritat întregul efort, pentru că și-a păstrat locul de muncă. De atunci, Cătălin Scărlătescu a refuzat să mai facă vreodată clătite.

„Lucram undeva într-o locație pe malul mării și era un chef bucătar care avea o fată foarte frumoasă. Și am făcut eu pe dracu-n patru așa și am intrat pe sub pielea ei. La un moment dat a venit tatăl ei și a zis: Te dau afară! Și i-am zis: „Te rog eu frumos, nu mă da afară”. Că eram și eu copil amărât. Mi-a spus că dacă vreau să rămân la muncă trebuie să fac 10.000 de clătite.

Citeste si:
Cât de mult te poate ajuta la gătit un robot de bucătărie
Cât de mult te poate ajuta la...

M-am ars pe mâini. Am făcut 10.000 de clătite. Mi-a luat o zi și jumătate. La 14 tigăi am muncit. Erau niște munți de clătite. Traumă a fost pentru mine. Aia a fost trauma maximă a vieții mele. De atunci eu n-am mai făcut clătite. Nu că mi-ar fi plăcut înainte să le mănânc”, a declarat Cătălin Scălătescu, la Chefi la Cuțite.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.