Mama lui Theo Rose a oferit primele declarații despre nunta fiicei sale cu Anghel Damian, la scurt timp după ce vedeta a vorbit în public despre marele eveniment, dând de înțeles că are planuri mari alături de partenerul ei de viață, deși sunt de doar patru luni.

Mama lui Theo Rose, despre nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este foarte apropiată de familia ei care a susținut-o în cariera sa, încă de pe vremea când era doar un copil. Părinții ei au făcut toate sacrificiile necesare pentru ca artista să își urmeze visul și au luptat ca ea să ajungă unde și-a propus, iar ea le este profund recunoscătoare pentru tot. De fiecare dată a vorbit frumos despre ei și le-a mulțumit că au înțeles-o în orice moment, mai ales când a venit vorba despre problemele din viața personală, cum a fost și în cazul despărțirii de Alex Leonte.

De curând, Theo Rose a rămas însărcinată cu partenerul ei de viață cu care este împreună de patru luni, Anghel Damian. Deși nu o relație de lungă durată, cei doi sunt convinși de faptul că vor avea un viitor frumos împreună și sunt nerăbdători să își strângă în brațe copilul pentru prima dată. De asemenea, cântăreața a zis că vrea să facă nunta cu regizorul Clanul, iar mama ei și-a dat cu părerea despre declarațiile pe care le-a dat fiica sa.

Mama cântăreței a recunoscut că nu a vorbit cu ei despre nuntă, pentru că este problema lor din punctul său de vedere. Consideră că atât ea, cât și tatăl ei trebuie să aibă mintea deschisă, să gândească deschis, pentru că nu mai trăim vremurile din trecut, iar cel mai important este să le fie lor bine.

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis, nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple”, a declarat mama artistei, pentru click.ro.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Nina Diaconu este foarte încântată de viitorul ei ginere, mai ales că l-a și cunoscut. Crede despre el că este un bărbat care are foarte mare grijă de fiica lor, este înțelept care are un rost în viață și, de asemenea, o persoană caldă și plăcută. Mama lui Theo Rose a mai zis că este și un om responsabil, care o protejează și care o iubește foarte mult pe fiica ei, iar asta este în realitate tot ce contează.

„Ne bucuram de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei. Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață, este o persoană caldă și plăcută, este absolut minunat.

I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas”, a mai zis femeia.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.