Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani, însă cei doi au decis să pună punct relației de curând. Artista a ales să meargă mai departe și să își continue viața alături de noul său partener, Anghel Damian, cu care este împreună de câteva luni și căruia îi va aduce pe lume și primul copil.

În ce relația a rămas Theo Rose cu fostul său iubit, Alex Leonte

Pe parcursul celor patru luni de când cei doi și-au spus adio au existat fel de fel de speculații despre relația în care au rămas foștii parteneri. Theo Rose nu a vrut să lase loc de reinterpretări, așa că a spus lucrurilor pe nume cu privire la relația în care a rămas cu fostul iubit alături de care și-a petrecut cinci ani din viață. Artista a explicat și de ce ea și Alex au fost nașii unui băiețel, la scurt timp după ce cuplul s-a destrămat.

Cei doi au un fin comun. Theo Rose spune că și-a luat un angajament în fața lui Dumnezeu pe care a vrut să îl ducă până la final, indiferent că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu.

„Sunt doi copii pe care i-am botezat și sunt botezați împreună cu Alex, cu fostul meu iubit, cu care am rămas în relații extraordinare. Ne-am prezentat amândoi ca nași ai copilului. Ultimul botez, ultima petrecere a fost a finuțului nostru Selim Alexandru și ne-am distrat, a fost frumos. Se întâmplă lucruri, evenimente în viața noastră, dacă ne-am luat un angajament, l-am dus până la capăt. Și mi se pare normal să fi făcut așa. Iar noi am hotărât de la început că suntem nași și noi ne-am dus nași acolo. Nu am vrut să încurcăm borcanele, vede copilul pe filmarea de la biserică două persoane, după aceea vede 4, după aceea ce o să întrebe: câte o să mai fie? 6 acum? Ce urmează? Nu ai cum”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose își dorește o relație cât mai discretă cu noul său iubit

De asemenea, artista a declarat că își dorește ca noua sa relație cu Anghel Damian să fie mai discretă și să trăiască momentele în intimitatea lor, fără a fi în vizorul lumii și a presei. Theo spune că nu vrea să ofere detalii din viața sa privată și că alege ca unele lucruri să rămână doar pentru ei doi.

Fanii vedetei și nu doar au reacționat destul de diferit la vestea că ea nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte și că acum este împreună cu regizorul Anghel Damian și mai mult, că în curând va deveni mamă pentru prima oară.

„Încerc, totuși, să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încercăm totuși să fim mai discreți așa. Oamenii au reacționat în fel și chip și atunci vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ai fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment dat și am zis să ne vadă mai răruț, că e mai drăguț, lasă că e bine așa”, a mai spus Theo Rose, pentru sursa menționată.

Citeste si:
Fostul iubit al lui Theo Rose iubește din nou. Alex Leonte, despre...
Fostul iubit al lui Theo Rose...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.