Giani Kiriță a oferit primele declarații după ce a pierdut în fața Anisiei Gafton marele premiu al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Acesta a vorbit și despre cele mai grele momente din concurs, prin care a trecut alături de toți ceilalți concurenți.

Giani Kiriță, despre competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” le-a pus în multe situații dificile pe toate vedetele care au acceptat provocarea. De-a lungul lunilor pe care le-au petrecut în Republica Dominicană, cei mai slabi dintre ei au fost eliminați rând pe rând fie că pentru că probele au fost mult prea grele, fie pentru că nu au mai suportat situațiile complicate în care erau implicați alături de ceilalți, în camp. Există și un caz special și anume cel al Biei Khalifa care a fost eliminată din concurs, din cauza faptului că a încălcat regulile.

Seara trecută, cei de acasă au ales marea câștigătoare a concursului și anume Anisia Gafton, care a concurat împotriva lui Giani Kiriță, în marea finală. La doar câteva ore de la difuzarea ediției, el a dat o serie de declarații în care a vorbit despre rivala sa, recunoscând însă că i-ar fi plăcut ca premiul să fie al său, deoarece s-a chinuit foarte mult și chiar s-a gândit să renunțe, la un moment dat.

„Ar fi frumos pentru că am muncit foarte mult, am avut și urcușuri, și coborâșuri, n-am renunțat cu toate că am avut vreo două tentative de a renunța, fiind foarte greu, și uite că n-am renunțat și am ajuns în finală.

Anisia este singura femeie dintre toate care a ajuns. Cum a ajuns, cum n-a ajuns, a ajuns. Contează pentru ea, ca femeie, foarte mult. Pentru că a fost foarte greu.”, a declarat Giani Kiriță, pentru fanatik.ro.

Mai apoi, finalistul emisiunii a vorbit despre faptul că a fost cel mai greu pentru el faptul că a intrat în concurs cu anumite frici, cea mai mare dintre ele fiind legată de claustrofobia cu care se confruntă de ani buni. O altă frică a fost cea de înălțime, de care s-a lovit în jungla din Dominicană și din cauza căreia a fost pe punctul de a cere să plece acasă, dar a trecut până la urmă. Giani Kiriță a legat o prietenie frumoasă cu Cornel Palade căruia îi este recunoscător pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit în concurs și îl consideră fratele său, pentru că nu a dat dovadă de egoism, așa cum au procedat ceilalți.

Citeste si:
Andreea Bălan, mesaj neașteptat după ce a pierdut marele premiu...
Andreea Bălan, mesaj...

„Cel mai greu lucru, în primul rând faptul că eu am intrat acolo cu niște frici. Cea de claustrofobie… sunt claustrofob. Și frica de înălțime. Și atunci… am plecat cu stângul oarecum, și exact de asta m-am lovit acolo. Am avut un moment în care mi-a fost rău, adică am vrut să renunț. Am avut o probă cu apă, cu spațiu, am simțit că mor. Am trecut, până la urmă, peste.

Nu mai puteam să trec peste proba aia și atunci a venit Nea Cornel Palade care mi-a dat locul lui și pentru asta îi sunt recunoscător. Mi-e ca un frate, ca un tata și am cea mai frumoasă relație cu el. Cred că acesta este punctul forte cu care am plecat de aici, din concursul asta: prietenia cu Nea Cornel.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.