A trecut o lună de la moartea lui Nosfe, iar soția sa a transmis un mesaj care a reușit să emoționeze pe toată lumea, dar mai ales pe cei care l-au cunoscut pe artist și au aflat că era un familist convins și un om bun la suflet cu toți cei din jurul lui, pe care îi ajuta ori de câte ori avea ocazia.

A trecut o lună de când Nosfe s-a stins din viață

Moartea fulgerătoare a lui Nosfe a fost un șoc pentru toată lumea. Unii au refuzat să creadă una ca asta și au preferat să se gândească la faptul că este vorba despre o piesă sau despre un album și că își va face revenirea în forță. Din nefericire pentru toți cei care l-au cunoscut, artistul și-a pierdut viața la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa din care făcea parte, din timpul căruia a plecat spre casă, pentru că nu se simțea deloc bine. Acesta a fost găsit prăbușit în casa lui de către Mădălina Crețan, soția sa, dar din păcate medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

A trecut o lună de la tragicul eveniment, iar partenera lui de viață a trecut prin clipe de coșmar în tot acest timp. Ea a transmis un mesaj emoționant, pe pagina sa de Facebook, deoarece i-a fost închis contul de Instagram din cauza unor persoane care i-au dat report, iar lumea care o urmărește s-a emoționat până la lacrimi, pentru că știe cât de greu îi este în absența bărbatului alături de care avea o familie fericită.

Mădălina Crețan le-a transmis fanilor că dacă ar fi să aleagă între viața pe care a dus-o alături de regretatul ei soț care s-a terminat tragic și una fericită și bună, ar alege-o tot pe aceasta fără să stea prea mult pe gânduri. De ce? Ei bine, pentru că este convinsă că nimeni nu ar putea să o iubească așa cum a făcut-o el și nu ar putea la rândul ei să iubească pe nimeni așa. Zilele trecute, i-a făcut chiar și câteva promisiuni soțului său, printre care a zis că o va învăța pe fiica lor italina, va găti în continuare și va avea grijă de casa pentru care au muncit împreună.

Sursa foto (c): Madalina Cretan/Facebook

''Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!'', a transmis Mădălina Crețan pe social media, recent.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.