Mădălina Crețan a transmis un mesaj care le-a rupt inimile fanilor, pe contul de Instagram al regretatului ei soț. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce la TV a fost difuzată ultima ediție în care apare Nosfe la Chefi la Cuțite, tot aceea fiind și seara eliminării din concurs.

Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor în mediul online

Săptămâna aceasta a fost difuzată ultima ediție în care Nosfe apare la Chefi la Cuțite. Artistul făcea parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar în urma unui duel în care a dat tot ce a putut, a fost eliminat. Ediția cu pricina a fost una extrem de emoționantă pentru cei din fața micilor nu doar din cauza plecării sale din concurs, ci din cauza faptului că membrul trupei Șatra Benz nu mai este printre noi. Acesta și-a pierdut viața în urmă cu aproximativ o lună, când a fost găsit prăbușit în casă chiar de către soția sa. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, ci doar să constate decesul.

Mădălina Crețan i-a fost alături timp de ani buni, în care au pus bazele unei familii, au adus pe lume un copil și au muncit pentru a-și construi casa visurilor lor. De asemenea, tot împreună au decis să participe și în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, de la Antena 1, unde au reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu preparatele lor și au mers mai departe. Având în vedere că emisiunea este una înregistrată, ultima ediție cu regretatul artist a fost difuzată, după trecerea acestuia în neființă.

Soția acestuia și-a pierdut contul de Instagram, dar a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram al lui Nosfe, în care a vorbit despre experiența lor din cadrul emisiunii de la Antena 1, dar și despre gătitul în sine pe care ea l-a descris ca fiind un alt mod în care și-au transmis unul celuilalt faptul că se iubesc. Postarea ei a generat multe reacții în mediul online, mai ales că au fost foarte mulți care au iubit muzica soțului ei și care l-au apreciat, înainte de toate, pentru omul care era.


”Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce înseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele “sărut mâna pentru masă”! Când am decis să mergem la emisiune, singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră.

Citeste si:
Cine este tânărul căruia Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf....
Cine este tânărul căruia...

Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri. Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor. Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fugă lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile.”, a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.