Florin Dumitrescu i-a cerut unu autograf unui tânăr care a venit la Chefi la cuțite, fiind pentru prima dată în istoria emisiunii în care se întâmplă asta. Cine este cel care l-a determinat să facă un asemenea gest și cu ce se ocupă.

Florin Dumitrescu i-a cerut autograf unui concurent

Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut drept Iustin, solistul trupei HVNDS, a participat la emisiunea Chefi la cuțite reușind să le atragă atenția chefilor care au apreciat nu doar preparatul lui, dar și muzica pe care o face. Crede că în bucătărie este la fel ca în muzică, dacă mâncarea este bună oameni vin, dacă nu e, nimeni nu te bagă în seamă.

Acesta are un trecut de pe urma căruia a avut multe de învățat, iar unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit este legat de mutarea în București. La momentul actual, Iustin este producător de muzică, songwriter, iar pentru o perioadă a fost sound designer, după cum chiar el a povestit în cadrul emisiunii de la Antena 1, dar este foarte pasionat de gătit. Despre tatuajele pe care le are, a zis că sunt în mare parte legate de zona muzicală în care activează.

„E o asemănare între muzică și gătit. Dacă e bună, vin oameni. Dacă nu e bună, nu te sună nimeni. (…) Tatuajele mi le-am făcut începând de la 16 – 17 ani și sunt în mare parte legate de zona muzicală în care aplic”, a zis Radu Ionuț Cîmpeanu, la Chefi la cuțite.

Astfel, a decis să vină în fața celor trei chefi cu un preparat inedit, care le-a atras atenția și care a obținut două cuțite din partea lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia nu au fost încântați neapărat de preparatul vegetarian, dar au apreciat faptul că avea un gust foarte bun. Vâzându-l și recunoscându-l, Dumitrescu le-a arătat colegilor lor una dintre piesele preferate ale trupei din care face parte concurentul, iar mai apoi i-a cerut un autograf fiind urmat de ceilalți chefi.

Citeste si:
Florin Dumitrescu, adevărul din spatele celor patru procese cu...
Florin Dumitrescu, adevărul...

„Nu fac asta prea des. Știu că tu o să ajungi mare rău de tot!”. este felul în care Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf lui Iustin.

„Vreau și eu! Nu pleca, dă-mi și mie aici unul”, a zis Bontea la rândul lui.

„Eu vreau altceva. Scrie că e pentru Scărlătescu, 10 bilete gratuite!”, i-a transmis fostul concurent de la America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.