Seara trecută, a fost difuzată ultima apariție a lui Nosfe în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, moment în care Florin Dumitrescu a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre regretatul artist. Îndrăgitul chef i-a transmis câteva cuvinte, la momentul filmărilor, regretatului artist care a făcut parte din echipa sa.

Ultima apariție a lui Nosfe, la Antena 1

Ultima ediție în care a apărut Nosfe, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, a putut fi urmărită de către telespectatori seara trecută. De asemenea, aceasta a fost și ediția în care artistul care făcea parte din echipa lui Florin Dumitrescu a fost eliminat din concurs. Fiind o emisiune înregistrată, a fost filmată în urmă cu câteva luni, când artistul încă era în viață, iar acum cei care l-au iubit urmăresc cu regret în suflet imagini și chiar și cunosctul chef a transmis un mesaj emoționat, pe rețelele sociale, după difuzarea ultimei ediții în care apare regretatul artist.

Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie. Tragedia a avut loc la scurt timp după ce artistul a susținut un concert alături de Șatra Benz, în București. Acesta a coborât de pe scenă mult mai devreme decât ar fi trebuit, iar colegii lui au susținut concertul în lipsa lui, timp în care el s-a îndreptat către casa unde două ore mai târziu a fost găsit prăbușit de către soția sa, Mădălina Crețan.

Astfel, ediția de seara trecută a emisiunii Chefi la Cuțite le-a amintit multora ce om bun la suflet a fost Nosfe, iar Florin Dumitrescu a și transmis câteva cuvinte în acest sens și i-a mulțumit regretatului artist pentru faptul că i-a dat ocazia să îl cunoască în calitate de om, nu doar de cântăreț și un pasionat de gastronomie, cum îl știa toată lumea. Mesajul lui i-a emoționat pe urmăritorii cunoscutului chef, care au avut și ei reacții emoționante la rândul lor.

''Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie. Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci... de tot.'', a scris Florin Dumitrescu, în mediul online.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.