Adda le-a făcut fanilor ei din mediul online câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate, în fața cărora mulți dintre ei au rămas muți de uimire. Ei bine, cântăreața le-a vorbit despre faptul că este bântuită de spirite.

Adda este bântuită de spirite

Adda a reușit să le atragă din nou atenția urmăritorilor săi, la doar câteva zile după ce a lansat cartea „Cele trei Adda”, o cartea în care își pune sufletul pe tavă în fața cititorilor săi. Vedeta a vorbit despre multe dintre experiențele sale de viață despre care nu a mai scos niciun cuvânt până acum. Chiar ea a recunoscut că până și părinții ei vor afla lucruri noi din rândurile cărții respective, pentru că nu a avut curajul să discute cu ei despre tot ceea ce a trăit, fiind niște subiecte delicate. Mai mult de atât, ea a zis că scrisul a fost pură terapie pentru ea, deoarece în felul acesta a reușit să își revină din zona întunecată în care a intrat, după ce s-a îmbolnăvit.

Ei bine, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a povestit că este bântuită de spirite sau, cel puțin asta a fost în mintea sa, la momentul acela. Nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să apeleze la un parapsiholog, pentru a primi ajutor specializat în acest sens și a aflat câteva lucruri care au lăsat-o chiar și pe ea mască.

Artista aude, în casa în care locuiește, anumite zgomote noaptea de ani buni și a ajuns la concluzia că este bântuită de spirite. Într-o noapte, de exemplu, a auzit din nou acele sunete despre care a mărturisit că se intensificau, în clipa în care înceta să mai facă investigații în acest sens. Fiul ei dormea, iar Adda nu a făcut altceva decât să se roage și să își facă o cruce, timp în care geamul camerei a început să trosnească.

Citeste si:
Ce reguli are Adda în propria casă, după ce s-a îmbolnăvit: „Sunt...
Ce reguli are Adda în propria...

“Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexuțu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.”, a declarat Adda, potrivit Antena Stars.


Parapsihologul i-a transmis că ar trebui să accepte faptul că simte anumite energii și entități și că este o persoană specială, dar i-a fost extrem de greu la început.

“Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.