Culita Sterp, pus pe glume la ieșirea din sala de judecată. Acesta a avut o atitudine total greșită față de jurnaliștii prezenți la fața locului, motiv pentru care admiratorii lui l-au pus imediat la zid, în secțiunea de comentarii.

Culita Sterp, glume pe seama jurnaliștilor

Culiță Sterp a provocat zilele trecute un accident rutier în Cluj, după ce s-a urcat băut la volan, iar oamenii legii au decis ca acesta să fie plasat sub control judiciar. Mai apoi, procurorii care au luat decizia ca îndrăgitul cântăreț de manele să fie arestat prevenit au contestat decizia, motiv pentru care Culiță Sterp a ajuns astăzi din nou în fața instanței alături de avocatul său.

La ieșirea din sala de judecată, artistul a fost luat la întrebări de către oamenii prezenți și a avut o atitudine care din punctul multora de vedere a lăsat de dorit. Acesta nu doar că a fost pus pe glume, când un bărbat s-a împiedicat chiar în fața sa, dar a fost și arogant când altcineva la călcat din greșeală, ceea ce i-a deranjat enorm mai ales pe fanii săi care aveau o cu totul și cu totul altă părere despre el. El și-a păstrat zâmbetul pe buze în tot acel timp, ceea ce se poate observa și în filmarea care circulă pe internet.

Retail jobs

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul lui, dar cert este că oamenii care îl urmăresc și îl apreciază chiar au crezut că îi pare cu adevărat rău în urma declarațiilor pe care le-a dat în mediul online despre cele întâmplate pe străzile din Cluj, zilele trecute. Mai mult de atât, faptul că și-a cerut scuze a contat enorm pentru ei, până în clipa în care au văzut filmarea de la ieșirea din sala de judecată, în care nu s-a comportat, după părerea lor, așa cum ar fi trebuit.

"Nevastă-ta mai întreabă de mine?", a fost una dintre glumele artistului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.