Culiță Sterp a dat primele declarații în legătură cu accidentul din Cluj, pe care l-a provocat după ce s-a urcat băut la volan și în urma căruia a rănit șoferul celuilalt autoturism în vârstă de doar 32 de ani. Acesta a preferat să se gândească o vreme la cele întâmplate, inainte de a ieși în față și a le vorbi oamenilor care îl urmăresc.

Culiță Sterp, declarații despre accidentul din Cluj

În urmă cu mai bine de o săptămână, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident în Cluj. Acesta fugea de poliție, după ce a depășit viteza legală din zona respectivă, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a lovit un autoturism care circula regulamentar și care era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani. Persoana respectivă a fost rănită și a avut nevoie de îngrijirile medicilor la fața locului, fiind transportat mai apoi la spital de unde a fost externat la cererea sa.

În tot acest timp, îndrăgitul cântăreț de manele a păstrat tăcerea, nu a oferit nicio declarație și a dispărut din mediul online. Fanii lui, oamenii care îl cunosc și mulți alții au așteptat să audă ce are de zis, mai ales că partenera sa de viață și-a exprimat deja opinia în mediul online despre cele întâmplate, fiind de părere că tatăl copilului este judecat mult prea aspru pentru greșeala și spunând, în același timp, că este conștient de ceea ce a făcut și că regretă fapta, deși nu are puterea de a repara nimic.

Cel mai important pentru fiecare a fost faptul că nimeni nu a decedat de pe urma accidentului. Femeia și-a asigurat urmăritorii că atât ea, cât și Culiță Sterp comunică des cu șoferul rănit, dar și cu familia acestuia, pentru a se asigura că este în regulă. În urma celor întâmplate, după ce a reflectat asupra faptei sale, artistul a ieșit în față cu o serie de declarații dorind, în primă fază, să își ceară scuze în fața băiatului implicat în accident, iar mai apoi în fața tuturor oamenilor pe care i-a dezamăgit zilele acestea.

”Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatului implicat în accident. (…) Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situați în care aș fi”, a transmis Culiță Sterp, printre altele pe contul lui de Instagram.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.