Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de furt de către Anamaria Prodan, în urmă cu mai bine de un an. Impresara a declarat că fostul ei partener de viață ar fi sustras, fără a primi un acord din partea sa, peste un milion de euro și bijuterii de sute de mii de euro. Iată care a fost decizia oamenilor legii în acest caz.

Ce s-a întâmplat cu dosarul de furt întocmit pe numele lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, dar se pare că situația complicată dintre ei nu a ajuns la final. În urmă cu aproximativ un an, ea și-a acuzat fostul soț de faptul că i-ar fi furat un milion de euro, dar și alte obiecte de valoare din casă, fără a-i cere permisiunea sau fără a bănui măcar că antrenorul a îndrăznit să procedeze în felul acesta, mai ales că a avut încredere oarbă în el, după cum chiar vedeta a declarat la un moment dat.

Dându-și seama de ceea ce s-a petrecut chiar sub nasul său, Anamaria Prodan i-a făcut partenerului de viață al Corinei Caciuc o plângere penală în acest sens. Pe lângă banii pe care i-a scos din cont, acesta i-ar fi furat două ceasuri ale cărora valoare se ridica la 157.000 de euro, dar și mai multe bijuterii în valoare de 400.000 de euro. Polițiștilor le-a luat un an să analizeze acest dosar și luat, în sfârșit, o decizie și anume aceea de a-l clasa.

Oamenii legii au efectuat cercetări și au stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală făcută de Anamaria Prodan erau bunuri care le aparțineau amândurora, ceea ce înseamnă că ambii au avut drept de administrare și de posesie asupra acestora, Laurențiu Reghecampf nefiind găsit vinovat în dosarul de furt. În declarația polițiștilor s-a mai precizat și faptul că bijuteriile nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor și nici nu au fost depuse la dosar, din toate acestea rezultând că antrenorul nu poate fi acuzat de infracțiunea de furt, ceea ce a enervat-o la culme pe fosta lui soție.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…) Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozititate în containerele ce fac obiectul cauzei, iar ambele părți au acces, dar și drept de aministrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu, fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momenul în când le-a solicitat. În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Pe cale de consecință, opinăm că nu sunt întrunite elementele constituitive ale infracțiunii de furt, întrucât sub aspectul laturii obiective nu a existat vreo acțiune de luare a vreunui bun mobil din posesia sau detenția persoanei vătămate, având în vedere că regimul comuniunii de bunuri presupune că posesia și detennția aparține în comun ambilor soți, iar sub aspectul laturii obiective nu a existat niciodată intenția însușirii pe nedrept a bunurilor menționate în plângere”, a informat ordonanța de clasare a dosarului., potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.