Anamaria Prodan a făcut o serie de mărturisiri cu ochii în lacrimi despre fostul soț, în cadrul emisiunii online „În oglindă”, unde a fost invitată de curând. Aceasta nu s-a mai putut abține și și-a pus sufletul pe tavă în fața celor care i-au urmărit, scoțând în evidență faptul că nu se aștepta la așa ceva din partea tatălui copiilor ei.

Anamaria Prodan, mărturisiri dureroase

Anamaria Prodan a trecut printr-o situație grea din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf și se pare că nici acum, după ce fostul ei partener de viață și-a întemeiat o altă familie, vedeta nu și-a revenit. De curând, impresara a acceptat invitația de a purta o discuție cu Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii „În oglindă”, unde a vorbit despre multe aspecte din viața sa, inclusiv despre tot răul pe care tatăl copiilor ei i l-a făcut. Ea a ținut să precizeze că și-a dedicat toată existența familiei sale și fostului ei soț, dar se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru a-i ține împreună.

Deși l-a iertat pentru toată suferința pe care le-a provocat-o atât ei, cât și copiilor săi, impresara a ținut să precizeze că nu se aștepta niciodată ca fostul ei soț să facă asemenea lucruri și să fie capabil să îi lase pe drumuri. Anamaria Prodan a povestit, fără să își mai poată stăpâni lacrimile, faptul că antrenorul le-a furat munca de-o viață, doar pentru că a avut mare încredere în el și nu a verificat niciodată, în 17 ani, conturile bancare care erau goale, pentru că el folosea banii în alte scopuri.

„Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat de Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă că erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru „În oglindă”.

În urma scandalului cu Laurențiu Reghecampf, de pe urma căruia a avut enorm de suferit, vedeta a tras mai multe concluzii și a luat o serie de decizii importante atât pentru ea, cât și pentru copiii ei pentru care muncește din greu. Impresara și-a promis, la aproape 50 de ani, că va trăi doar pentru ea, pentru că în ziua de astăzi bărbații nu fac altceva decât să se uite după „femei ușoare”, care pot face multe nenorociri, inclusiv să strice familii. I se pare ireal că a fost nevoită să treacă printr-o situație ca aceasta, dar este mulțumită că știe clar ce anume își dorește să facă de acum înainte.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou.”, a mai zis impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.