Irina Deaconescu le-a dat o serie de sfaturi prețioase femeilor care au devenit mame recent, dar mai ales celor care vor să slăbească destul de repede și încearcă tot felul de metode în acest sens. Mama a două fetițe, partenera de viață a lui Cristi Manea a încercat să le ajute așa cum a putut.

Irina Deaconescu, sfaturi pentru mămici

Irina Deaconescu trăiește o frumoasă de dragoste cu Cristi Manea, la care unele persoane de vârsta lor nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Cei doi îndrăgostiți au adus pe lume și două fiice de care sunt foarte mândri, pe care le iubesc din tot sufletul lor și pe care și le-au dorit din tot sufletul lor. Viețile lor s-au schimbat în totalitate de atunci, dar nu regretă nimic, pentru că este unul dintre cele mai frumoase lucruri care li s-au putut întâmpla în viață.

Având în vedere că a născut de două ori și că are un corp de invidiat, femeile care o urmăresc îi cer sfaturi și vor să afle care sunt metodele prin care a reușit să slăbească într-un timp atât de scurt. Influencerița a tras un semnal de alarmă în acest sens și le-a transmis acestora că fiecare corp e diferit și că dacă metodele sale au dat rezultate în cazul ei, nu înseamnă că acestea sunt bune și pentru alte persoane.

Urmăritoarele sale au bombardat-o cu mesaje în acest sens și au vrut să știe clar cum a slăbit, vedeta fiind convinsă că multe dintre ele sunt enervate de faptul că nu au obținut rezultatele dorite. Celor care cred că ele sunt vinovate și că au făcut ceva greșit, Irina Deaconescu le-a transmis un mesaj care speră să ajungă la fiecare dintre ele și să le fie de folos. Ea este recunoscătoare pentru faptul că trupul ei arde grăsimile atât de repede, mai ales după ce a născut a doua oară.

„De când am slăbit, primesc nonstop întrebări despre cum am slăbit. Sunt sigură că sunt acasă mămici care stau și se uită la mine la mine pe story și văd că nu au slăbit atât de repede și se gândesc: „Ce fac eu greșit?”, „Ce se întâmplă cu mine?”, „De ce nu îmi revin?” și apar anumite nemulțumiri față de tine, care nu duc neapărat într-un loc bun.

Citeste si:
Fastingul, de la A la Z: Ce înseamnă, cum se face și cum poate...
Fastingul, de la A la Z: Ce...

Fiecare corp e diferit și dacă corpul meu reacționează într-un fel, asta nu înseamnă că și corpul tău va reacționa la fel. Să începem prin a-i mulțumi corpului că până la urmă a dus o sarcină 9 luni, e foarte mult”, a transmis Irina Deaconescu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.