Irina Deaconescu a făcut o serie de mărturisiri în mediul online, după ce fiicele sale nu s-au simțit deloc bine, iar cea mai mare dintre ele a ajuns chiar și la spital, pe mâna medicilor, unde i-a fost pus un diagnostic. Soția lui Cristi Manea nu a putut dormi deloc, pentru că a stat cu ochii pe Venus.

Irina Deaconescu, despre problemele fiicelor sale

Irina Deaconescu și Cristi Manea au parte de o poveste de iubire unică și chiar dacă gurile rele spuneau că nu vor rezista pentru prea mult timp împreună, aceștia chiar s-au căsătorit în secret zilele trecute. Nimeni nu a știut de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, nici măcar mama influenceriței care a fost la fel de surprinsă ca și fanii fiicei sale. Aceștia au împreună și două fiice, Victoria și Venus, cea mai mică dintre ele având doar 7 luni.

După ce zilele trecute, Victoria a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unei otite, cea mică a avut și ea probleme de sănătate. În ciuda faptului că nu era nimic foarte grav, medicii au recomandat să urmeze un tratament cu antibiotice și curațărarea nasului cu sare de mare și picături care, la rândul lor, conțineau antibiotic.

„Am fost cu minionul la spital și are otită. Nu e neapărat grav, dar ne-a fost recomandat tratamentul cu antibiotic și curățarea nasului (apă de mare + picături cu antibiotic)”, a povestit Irina Deaconescu, la Story.

Problemele influenceriței nu s-au oprit aici. Irina Deaonescu nu a reușit să doarmă întreaga noapte din cauza fiicei sale cele mici, Venus, care s-a trezit plângând de mai multe ori pe noapte. Micuța s-a simțit extrem de rău și a avut febră, ceea ce a speriat-o pe mama ei, care a stat să o supravegheze constant, pentru a nu se întâmpla ceva mai rău. Spre dimineață, fiica ei a început să fie mai bine, iar soția lui Cristi Manea s-a odihnit într-un hotel unde a fost tratată bine, mai ales că avea nevoie de odihnă având în vedere că trebuia să participe la un eveniment în București, unde nu putea să se prezinte oricum.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

„Am ajuns într-un final la hotel și nu există lucru mai drăguț pe lumea asta decât hotelurile care îți permit să facii early check-in. Sunt ruptă de somn. Nu am dormit azi-noapte, pentru că Venus a plâns în continuu, sărăcuța. O doare în gât, nu știu ce are, a făcut febră și se trezea din 5 în 5 minute urlând și așa a făcut toată noaptea.”, a mai povestit ea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.