Adriana Simionescu, primele declarații despre sarcină, fiica lui Adrian Minune fiind însărcinată deja în opt săptămâni. Aceasta este în culmea fericirii, a povestit cum se simte având în vedere că nu a renunțat la evenimente, ci doar este mult mai atentă.

Adriana Simionescu a vorbit despre sarcină

Adriana Simionescu este însărcinată în opt săptămâni, dar nu a vorbit despre sarcina sa cu lux de amănunte, până la momentul actual. Fiica lui Adrian Minune le-a făcut o mare bucurie tuturor celor din familie, în momentul în care i-a anunțat că va deveni mamă pentru prima oară. Mulți dintre fanii ei fost de părere că s-a grăbit în acest sens, având în vedere că va împlini vârsta de 20 de ani în curând, dar artistei nu i-a păsat prea mult de gurile rele, ci a preferat să se bucure alături de cei dragi de cele mai frumoase momente din viața sa.

Faptul că va deveni părinte implică o mare responsabilitate, dar îi are alături pe toți cei pe care îi iubește, iar lucrul acesta îi oferă foarte multă încredere în ea că va se va descurca de minune în ceea ce privește creșterea copilului. Într-un interviu pe care fiica manelistului l-a acordat recent, a vorbit despre sarcină și despre perioada aglomerată pe care o are pe baza evenimentelor la care încă nu a renunțat.

Cel mai important este că starea sa este una bună, că sunt cu toții sănătoși și fericiți, dar mai ales pregătiți pentru venirea pe lume a copilului lor. Mai este cale lungă până acolo, deoarece este însărcinată în doar opt săptămâni și nici măcar nu a început să i se vadă burtica de gravidă prea tare.

”Sunt cu foarte multă treabă, încerc să văd ce mai acum repede prin sezonul ăsta cu evenimente, nu prea am timp mai de nimic. Am ajuns la săptămâna a 8-a. E totul bine, suntem sănătoși, suntem fericiți. Nu am avut deloc stări de rău, nu am absolut nimic. Burtica crește, deocamdată nu se vede cine știe ce”, a spus Adriana Simionescu, pentru spynews.ro.

Din câte a povestit chiar ea, partenerul său de viață a fost de față în clipa în care au aflat că vor deveni părinți, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru fiecare dintre ei.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

”Era cu mine iubitul meu când a aflat, îți dai seama că ne-am bucurat toți. A trebuit să le dăm vestea alor mei, și ei s-au bucurat. Undeva în vară ar trebui să nasc. Deocamdată nu știu cum voi naște. Nu (n.r. nu-i e teamă de naștere). Cred că toate astea fac parte din viață.”, a mai declarat ea, pentru sursa menționată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.