Adrian Minune a oferit primele declarații, după ce a aflat că Adriana Simionescu, fiica lui cea mică, va deveni mamă pentru prima dată. Acesta este în culmea fericirii, la fel cum se întâmplă în cazul întregii sale familii, iar faptul că va fi din nou bunic este o adevărată binecuvântare pentru îndrăgitul manelist.

Ce a declarat Adrian Minune, după ce aflat de sarcina fiicei sale

Adriana Simionescu a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, faptul că va deveni mamă pentru prima dată în viața sa. Deși mulți au zis despre ea că a ascuns sarcina de ochii lumii, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, părintele lui a zis că nu este deloc adevărat lucrul acesta, ci doar nu a știut la momentul acela că va deveni mamă. Este sărbătoare pentru toată familia, dar pentru Adrian Minune este și un motiv în plus de a se simți mai bogat.

Se bucură extrem de tare că familia lor se va mări și că va deveni bunic pentru a doua oară în viața sa. Adriana Simionescu nu a dat prea multe detalii despre sarcină și nici despre nunta pe care toată lumea o așteaptă, dar care pentru ea și pentru partenerul ei de viață nu este deloc o prioritate. La un moment dat, chiar tânăra a zis că își vor uni destine, cel mai probabil, peste doi ani, dar luând în calcul venirea pe lume a copilului este posibil ca planurile lor să se schimbe.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat Adriann Minune, la Xtra Night Show.

În cadrul aceleiași emisiuni, manelistul a vorbit și despre starea de sănătate a partenerei sale de viață, Cati Simionescu. Femeia se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar în urmă cu aproximativ un an, a fost pe punctul de a-și pierde viața. Chiar și la momentul actual, aceasta face tratamente în Turcia și va fi nevoită să ia pastile pentru toată viața, dar cel mai important este faptul că este în viață și că nu au existat alte complicații.

„Cati a fost iar în Turcia, i s-au schimbat pastilele, este ok, totul e ca la carte. Ea urmează un tratament în continuare, va lua pastile toată viața, dar ce-ți oferă Dumnezeu, așa trebuie să iei. Ieri a venit din Turcia, ea a fost acolo, eu am venit la cântat”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.