Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima dată. Vedeta este extrem de emoționată și nu a dat, pentru moment, detalii despre sarcină, ci doar a recunoscut că va aduce pe lume un copil, după ce au apărut câteva zvonuri în acest sens.

Adriana Simionescu este însărcinată cu primul copil

Fericire mare în familia lui Adrian Minune. Fiica cea mică a lui și a lui Cati Simionescu a rămas însărcinată pentru prima dată și nu există fericire mai mare pentru ei în aceste momente. Mulți o judecă deja, pentru că nu a împlinit nici măcar vârsta de 20 de ani, dar a rămas însărcinată, dar probabil, așa cum face de fiecare dată, nu va da doi bani pe ceea ce spun gurile rele. Tânăra are mari emoții, mai ales că pe data de 9 decembrie va fi și ziua sa de naștere moment în care, cine știe, va da o petrecere de zile mari alături de cei dragi în cinstea perioadei frumoase prin care trece.

„Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții”, a declarat Adriana Simionescu, pentru click.ro.

În urmă cu ceva vreme, fiica cea mică a lui Adrian Minune a vorbit despre relația pe care o are cu Mihai Armando, logodnicul ei pe care îl iubește enorm și pe care îl va face tată anul viitor. Adriana Simionescu a dat de înțeles faptul că, dacă ar fi după ea, s-ar căsători oricând cu partenerul ei, doar că momentan sunt alte lucruri mai importante care au nevoie de toată implicarea lor, așa că s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul, oricât de tare și-ar fi dorit să devină oficial soț și soție.

Vedeta a mai zis că, probabil, unirea destinelor lor va avea loc peste doi ani, dar având în vedere că vor deveni părinți în următoarele luni, ar putea avea loc o schimbare majoră din acest punct de vedere, despre care bruneta încă nu a oferit noi detalii.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

„Dacă ar fi după mine, după ce îmi doresc eu în secunda asta, aș face nunta mâine, dar avem lucruri mai importante de făcut până la punctul acela. Mama cu tata au făcut nunta când frate-miu avea 3 ani. Între mine și frate-miu sunt 2 ani și jumătate diferență, iar între mine și soră-mea sunt 5 ani. Nu va fi nunta în 2023, poate un pic mai încolo, în 2024. În 2024 va avea loc cununia noastră”, a zis Adriana Simionescu acum ceva vreme, la XNS.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.